Területi focikalauz: Maradt-e még puskaporuk a csallóközcsütörtökieknek (nagypakaiaknak, medveieknek)? 

2021. október 1. - 13:49 | Sport

AZ AG Sport (VI.) ligában a listavezető bakaiak Felsőpatonyból sem szeretnének üres kézzel távozni. Kiderül, feldolgozták-e az újabb kétszámjegyű vereséget a sereghajtó kisudvarnokiak.

Területi focikalauz: Maradt-e még puskaporuk a csallóközcsütörtökieknek (nagypakaiaknak, medveieknek)? 
Őry Tibor illusztrációs felvétele

Arra a kérdésre is választ kapunk, vajon maradt-e még puskaporuk a csallóközcsütörtökieknek, akik legutóbb kilencet vágtak az izsapiaknak. Izsapra egyébként zsákmányszerzés reményében utaznak a csallóközkürtiek. A trónkövetelő királyfiakarcsaiak favoritként fogadják a diósförgepatonyiakat. A gellei futballpályán tabellaszomszédok csatáznak a győzelemért.

A VII. ligában a veretlenül listavezető vásárútiak vendéglátóként minden bizonnyal megnyújtják remekbe szabott szériájukat. A sereghajtó pozíciójában pont nélkül veszteglő nagyudvarnokiak újabb lehetőséget kapnak arra, hogy a nagyszarvaiak elleni összecsapáson elkezdjék a pontok gyűjtését. Egy héttel ezelőtt sziporkáztak a medveiek, akik Békén is igazolnák ambícióikat. A csákányiak ezúttal hazai környezetben, a csiliznyáradiak elleni bajnokin profitálhatnak jó formájukból.

Az idősebb ifik (U19) mezőnyében a veretlenül listavezető bakaiak a sárosfaiak elleni megmérettetésen gyarapítanák gyűjteményüket.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.


DUNASZERDAHELY, AG SPORT (VI.) LIGA, 9. forduló – szombat, 14.30: Királyfiakarcsa–Diósförgepatony (Bors), Izsap–Csallóközkürt (Köver), Nyékvárkony–Csallóközcsütörtök (Világi). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Ekecs-Apácaszakállas (Világi), Balony–Szap (Ürögi), Felsőpatony–Baka (Dohorák), Kisudvarnok–Alistál (Bors), Gelle–Nagypaka (Szőke).

VII. LIGA, 9. forduló – szombat, 14.30: Diósförgepatony B–Csallóköznádasd (Kosár), Csilizradvány–Csallóköztárnok (Sóki), Padány–Sárosfa (Hepner), Vásárút–Sárrét/Vitény (Ürögi). Vasárnap, 10.30: Hegyéte–Felbár (Czucz), Béke–Medve (Kosár); 14.30: Csákány–Csiliznyárad (Hepner), Nagyudvarnok–Nagyszarva (Köver).

IDŐSEBB IFIK (U19), 8. forduló – szombat, 12.00: Ekecs-Apácaszakállas–Alistál (Nagy), Pozsonyeperjes–Egyházkarcsa (Csörgő Levente). Vasárnap, 10.30: Baka–Sárosfa (Zsigray).

ái