Területi focikalauz: Nagymagyaron nézők nélkül zajlik a derbi

2023. november 10. - 18:58 | Sport

A VII. ligában szombaton a listavezető gelleiek hazai környezetbe a nagypakaiak elleni találkozón igyekeznek megőrizni őszi veretlenségüket.

Területi focikalauz: Nagymagyaron nézők nélkül zajlik a derbi
Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

A pozsonyeperjesiek az illésházaiakat szeretnék két vállra fektetni. Dobogós helyezésért harcoló kettős (Nyékvárkony, Vásárút) vendégként gyarapíthatja gyűjteményét, nyomatékosíthatja ambícióit.

A VIII. ligában Az egykor felsőbb osztályban vitézkedő nagymagyariak és a felsőpatonyiak párbaja nézők nélkül zajlik. Az irányító szövetség fegyelmi bizottsága a Csákány–Nagymagyar mérkőzésen történtekre való tekintettel hozta meg döntését. Az őszi végjáték slágere egyértelműen a Nagyszarva–Medve összecsapás, melynek a tétje az őszi elsőség bebiztosítása. Az ellenfeleket egy pont választja el egymástól a tabellán.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

DUNASZERDAHELY, VII. AG SPORT LIGA, 15. forduló – szombat, 13.30: Csilizradvány–Nyékvárkony (Köver), Gelle–Nagypaka (Virág), Alistál–Vásárút (Világi), Királyfiakarcsa–Diósförgepatony (Klempa). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Szap (Ürögi); 13.30: Ekecs - Apácaszakállas–Baka (Hepner), Pozsonyeperjes–Illésháza (Klempa), Kisudvarnok–Csallóközkürt (Világi).

VIII. ONLINESTAVBA LIGA, 15. forduló – szombat, 13.30: Izsap–Csallóköztárnok (Szabó Ottó), FK Nagymagyar–Felsőpatony (Csörgő), Béke–Csiliznyárad (Brunczlík). Vasárnap, 10.30: Nagyszarva–Medve (Szabó Ottó), Nagyudvarnok–Felbár (Illéš), Diósförgepatony B/Felsőpatonyrét–Tejfalu (Czucz); 13.30: Sárrét/Vitény–Csallóköznádasd (Brunczlík), Hodos–Csákány (Haver).

(ái)