Területi focikalauz: Vásárúton a nyékvárkonyiak skalpja a tét

2023. szeptember 22. - 18:53 | Sport

A VII. ligában továbbra is két csapat (Gelle, Nyékvárkony) büszkélkedhet százszázalékos teljesítménnyel, a sorrendről a jobb gólkülönbség dönt a nyékvárkonyiak javára.

Területi focikalauz: Vásárúton a nyékvárkonyiak skalpja a tét
Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

Az éllovas skalpját a harmadik helyen tanyázó vásárútiak igyekeznek begyűjteni. Hasonló cipőben járnak a bakaiak, akik a szapiak legyőzése után a gelleieket is szeretnék két vállra fektetni. A pont nélkül sereghajtó ekecs-apácaszakállasiak az újonc csilizradványiak elleni hazai meccsükön vethetnek véget kudarcsorozatuknak. Tabellaszomszédok futballistái feszülnek egymásnak a Gödör Arénában. Nagy csatára van kilátás az illésházaiak és a csallóközkürtiek bajnokiján.

A VIII. ligában még három csapat (Tejfalu, Nagyszarva, Medve) veretlen. Alighanem a felállás vasárnap változik, a medveiek a tejfaluiakkal csatáznak a pontokért. A nagyszarvaiak favoritként fogadják a nagymagyariakat. A végeken tanyázó csiliznyáradiak és nagyudvarnokiak remélt pontszerzése gyógyír volna sebekre, az említett két alakulat futballistái az őszi szezonban még nem örültek győzelemnek. Vajon maradt-e puskaporuk a békeieknek és a hodosiaknak?

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

DUNASZERDAHELY, VII. AG SPORT LIGA, 8. forduló – szombat, 15.30: Vásárút–Nyékvárkony (Ürögi), Királyfiakarcsa–Kisudvarnok (Köver). Vasárnap, 10.30: Baka–Gelle (Köver), Alistál–Szentmihályfa (Hepner); 15.30: Nagypaka–Pozsonyeperjes (Klempa), Ekecs - Apácaszakállas–Csilizradvány (Czucz), Diósförgepatony–Szap (Zsigray), Illésháza–Csallóközkürt (Világi).

VIII. ONLINESTAVBA LIGA, 8. forduló – szombat, 15.30: Csallóköznádasd–Csákány (Zirig), Csallóköztárnok–Béke (Sóki), Nagyudvarnok–Hodos (Csicsay). Vasárnap, 10.30: Medve–Tejfalu (Szabó Ottó), Csiliznyárad–Sárrét/Vitény (Nagy); 15.30: Felbár–Felsőpatony (Csörgő), Nagyszarva–FK Nagymagyar (Hepner).

ái


VÁLASZTÁSI INTERJÚK: Új epizód minden nap 18:00-kor a Paraméteren - egészen szeptember 27-ig!

Eddigi adásaink: