Tévés szerződése miatt maradhatott el Peter Šrámek koncertje Alistálon

2016. augusztus 3. - 12:30 | Kultúra

A vágsellyei származású, de a magyar Rising Star által híressé vált énekes múlt pénteken lépett volna fel a dunaszerdahelyi járásbeli Alistál falunapján.

Tévés szerződése miatt maradhatott el Peter Šrámek koncertje Alistálon
Peter Šrámek (Fotó: Facebook)

Amint azonban arról egy olvasónk korábban tájékoztatott, az emberek hiába érkeztek nagy számban az esti órákra meghirdetett koncertre, az énekest nem láthatták. Közlése szerint pedig a szervezők még a helyszínen is több kifogást felhoztak, többek között azt is, hogy „eltévedt”.

Olvasónk belső információkra hivatkozva azt közölte, hogy a szervezők már tudtak róla, hogy a koncert elmaradt, mégis félretájékoztatták a várakozó közönséget. Ő úgy tudta, az énekes menedzserének mulasztása miatt maradt el a koncert.

Az üggyel kapcsolatban a Mistral Music Kft. arról tájékoztatta a Paramétert,

hogy már 39(!) nappal az esemény előtt, június 20-án

éltek a jogszerű lemondás lehetőségével a megrendelővel, az alistáli rendezvényhelyszínnel kapcsolatban álló közvetítő irodával kötött szerződés alapján. A menedzsment képviseletében Erdélyi József társtulajdonos kifejtette, hogy Peter Šrámek még hatályban lévő televíziós szerződéséből adódó kötelezettségének tett eleget. Eszerint egy tévés felvételen vett részt, emiatt nem tudott eljönni végül a koncertre.

Megkerestük az ügyben Horváth Tamás alistáli polgármestert is, aki arról tájékoztatott, hogy szerdán a délutáni órákban találkozik a dunaszerdahelyi szervezőirodával, amely közvetlenül megrendelte Peter Šrámek koncertjét a magyar partnerétől. A polgármester kifejtette, hogy magyarázatot kér az irodától az elmaradt koncertre. Tanácskozásuk után foglal állást az ügyben.

Egyelőre nem kaptunk információt arról, hogy melyik iroda töltötte be a közvetítő szerepét, a későbbiekben viszont az ő véleményüket is kikérjük.

(para)