Tigris a kád alatt, arany mindenütt – eladó Rezešék luxusvillája (FOTÓK)

Eladóvá vált a Rezeš család kassai luxusvillája.

Tigris a kád alatt, arany mindenütt – eladó Rezešék luxusvillája (FOTÓK)
Fotó: RE-MAX - további képekért kattints!

Az ország valaha volt egyik leggazdagabb családja eladásra kínálja barokk stílusban berendezett luxusvilláját – írja a Tv Noviny. A hirdetés a kassai RE-MAX ingatlan-közvetítő iroda kínálatában jelent meg a napokban.

Alexander Rezeš, a kassai vasmű egykori magánosítója, az 1. FC Košice és a Sparta Praha futballcsapatok korábbi tulajdonosa és a Mečiar-kormány egykori közlekedési minisztere is ebben a villában élt. A lap úgy tudja, jelenleg a milliárdos özvegye, Eva Rezešová és lánya, Eva Rezešová Varholíková él a palotában.

A Rezeš-villában nincs hiány a luxusból: olasz márvány, 24 karátos arany, baldachinos ágyak, Versace-bútorok mindenütt, a kád alatt tigrisszőnyeg, a hálóban pedig egy életnagyságú Jézus szobor található.

Az épület 1580 négyzetméteres telekingatlanon áll, amelyből 481 négyzetméter a lakórész.

Az ingatlaniroda nem közölt árat a hirdetésben, a Denník Korzár információi szerint azonban a villa több mint egymillió eurót ér.

A család tagjai közül legutóbb Eva Rezešovától volt hangos a sajtó, a kassai milliomosnő ugyanis 2018 nyarán hat év után szabadult a börtönből.  Rezešová 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárójával rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba Magyarországon, amely teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. Az esetet követően a nő szervezetében 1,5 ezrelék alkoholt állapítottak meg.

Kilenc évre ítélték, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után, 2018 augusztusában feltételesen szabadlábra helyezték.


(tvnoviny.sk)