A tigriseket cukkolta, közben jókora kárt okozott a Malkia Parkban – keresi a rendőrség ezt a fiatal férfit!

2021. március 3. - 12:41 | Régió

Most tették közzé a tavaly november 17-én történt károkozás során készült felvételeket.

A tigriseket cukkolta, közben jókora kárt okozott a Malkia Parkban – keresi a rendőrség ezt a fiatal férfit!
A rendőrség által közzétett felvételek - továbbiakhoz kattints!

Aznap a képen látható piros kabátos fiatal férfi látogatást tett a Malkia Parkban, ahol megpróbálta a tigrisek figyelmét magára vonni. Vélhetően szerette volna elérni, hogy közelebb jöjjenek hozzá a kifutón, ezért fogott egy követ, és megdobta vele a biztonsági üveget. Az azonnal szilánkosra repedt, mivel azonban biztonsági üvegről van szó, nem tört be. Ezzel lényegében bevált a terve, két tigris ugyanis felfigyelt a cselekményre és odamentek megnézni, ki zargatja őket. Szerencsére nem szabadultak ki.

A férfi ezt követően angolosan távozott, a tulajdonosnak pedig az incidens után ki kellett cserélnie a 3 négyzetméteres biztonsági üveget, ami 1500 euróba került.

A rendőrség most, három és fél hónappal később tette közzé a felvételt, amelyen gyanújuk szerint az elkövető szerepel. A férfit károkozással gyanúsítják, amiért legfeljebb 1 évig terjedő börtönt szabhatnak ki - közölte Zlatica Antalová kerületi rendőrszóvivő.

Aki felismeri a képen látható egyént, vagy bármilyen információval rendelkezik róla, jelentse a legközelebbi rendőrőrsön, a 158-as segélyhívón vagy a rendőrség Facebookján üzenetben.

(parameter)