TIPP: Külön, egy évre szóló kedvezményt kapnak a kötetlen internetre!

Most igazán megéri, ha a Slovanet csúcsminőségű internetét választja. A Slovanet távközlési szolgáltató, új tavaszi kínálatán belül, az igénybe vétel első 12 hónapja során internetes programok, illetve csomagok széles választékának extra kedvezményes aktiválásával szólítja meg az érdeklődőket. 

Kép: A Slovanet kötetlen internet számos kiváló programja az új akciós kínálat keretében, az első évben még kedvezményesebb áron vehetők igénybe.
 

A legnagyobb teljesítményű internet csak 14 €-ért

Itt van például a Slovanet közkedvelt programja – az Optik 100, melynek szokásos havi ára 21 €, most azonban a kedvezményes havi ár az igénybe vétel első éve során csupán 14 €. Egy év után az ár még mindig kedvezményes 17 €-ra módosul, azonban a szerződés nem tartalmaz megkötéseket, így ha Ön nem lesz elégedett, egy másik programot választhat, vagy felmondhatja a szerződést. Sokat spórolhat a telepítési díjon is, melynek ára 50 €, ám kedvezményes áron csupán 10 €. Összesen csupán az első év során 124 €-t spórolhat meg!

Továbbá, az első 12 hónap során, a Slovanet korszerű LTE csatlakozást, illetve DSL kábel-csatlakozást kínál.

 

Extra kedvezményes, nagyszerű internet- és 

TV-csomag

A kedvezményes ár az Optik 100 internet és Tv-csomagokra is vonatkozik. Például, az Optik 100 csomagért (legnagyobb teljesítményű internet) + TV + 2 tematikus csomagért az első 12 hónap során csupán havi 22 €-t fizet majd. Mindkét szolgáltatás egyidejű igénybevétele tehát még jobban megéri.

 

Ellenőrizze a csatlakozás hozzáférhetőségét az Ön címén

A konkrét kedvezményes kínálat az adott hely és cím függvényében más és más lehet. Ezért tájékozódjon vagy a Slovanet honlapján található e-shopon, telefonon a 0800 608 608-as számon, vagy személyesen, az ügyfélszolgálatunkon keresztül – kérje ki az Ön csatlakozási pontján igénybe vehető, kedvezményes kínálatunkat.

 

Új vegyes kiegészítő családi TV-csomagok

A Slovanet, a vezető szolgáltatók közül elsőként, májustól bevezeti a Mix kiegészítő Tv-csomagok széles skáláját, melynek célcsoportja az egész család. A legnépszerűbb, különböző műfajokat képviselő csatornák egyvelegét tartalmazza, amely abból a célból lett összeválogatva, hogy minden családtag megtalálja a neki megfelelőt. A férjnek nem kell többé megvásárolnia a teljes film- vagy sportcsomagot, a feleségnek pedig az életstílus-csomagot, a gyerekeknek pedig a gyermekcsomagot. Most elég, ha sokkal alacsonyabb áron egy vagy két kiegészítő Max csomagot választ ki, és otthon mindenki elégedett lesz!

 

Kedvezményes, kábelhálózatokon keresztül terjesztett Maxi Televízió

A Slovanet a kábel-TV hálózatok legtöbb régi és új ügyfelei részére ismét kedvezményes áron kínálja az új Maxi Televízió aktiválását is, amely a kibővített programkínálattal összehasonlítva legalább 13 digitális TV-csatornát kínál, továbbá választható tematikus és prémium csomagokat, HDD-minőségű programokat és egyes TV-csatornákhoz 7-napos archívumot is. Minden egyes ügyfél az első 12 hónapra szimbolikus, havi 0,10 €-s áron juthat hozzá egy TV-Box berendezéshez.

 

Kiegészítő információk a kötetlen csatlakozásról

A kedvezményes kötetlen szolgáltatások kínálata a Slovanet saját üzemszeri távközlési és TV-hálózati csatlakozások esetében vehető igénybe. Kötetlen csatlakozás egyéb szolgáltatók hálózatain keresztül is igénybe vehető (pld. DSL típusú internet), azonban a felsorolt kedvezmények nélkül. A kötetlen csatlakozásról szóló szerződések felmondási határideje 3 hónap. A kötetlen programok kínálata a Slovanet által nyújtott szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésének köszönhető. Több internet-csatlakozás típushoz kedvezményes hívó program is választható.

 

Érdeklődjön a kínálat hozzáférhetőségéről a saját lakhelyén

Az új kedvezményes internet és Tv-program kínálat további részleteivel kapcsolatos információkért, valamint az elérhetőség rendelkezésre állásának ellenőrzéséhez látogassa meg a www.slovanet.sk honlapunkat, hívja az ingyenes telefonszámunkat: 0800 608 608, vagy látogassa meg a Slovanet bármely fiókját vagy ügyfélközpontját.

 

(PR-cikk)

augusztus 13. - 14:53
Hova tűnt Marin Ljubičič?
Kellemetlen incidens vet árnyékot az új szezonban remekül teljesítő DAC szereplésére.