A tippelők sikeresebbek voltak, mint a fogadóirodák – valakinek 19 ezer eurót hozott a Smer győzelme

2023. október 3. - 09:44 | Belföld

Az elmúlt hétvégén rendezett parlamenti választásnak nemcsak a politikusok körében vannak nyertesei, az esemény ugyanis tízezreket vonzott a fogadóirodákba.

A tippelők sikeresebbek voltak, mint a fogadóirodák – valakinek 19 ezer eurót hozott a Smer győzelme
Fotó: TASR

Noha közvetlenül a választások előtt a bukmékerek a PS-t favorizálták, a TV Noviny szerint az emberek leggyakrabban a Smer győzelmét tették meg, így a fogadóirodák bizony nem kevés nyereményt fizettek ki. Több volt a győztes szelvény, mint a vesztes.

Az összes tippelőnek kb. a harmada bízott a Smer győzelmében, és erre összesen 800 ezer eurót tettek fel. A legmagasabb összeg, amit a fogadóirodák kifizettek, 19 600 euró volt – ebben az esetben a tippelő 10 ezer eurót tett fel Ficóék győzelmére.

Egy másik bátor személy már az exit poll eredmények nyilvánosságra hozása után döntött úgy, hogy megjátssza a Smer győzelmét. Noha a felmérések a PS győzelmét jósolták, az illető 5 ezer euróban fogadott arra, hogy Ficóék végeznek az első helyen, ekkor pedig már ennek lehetőségére több mint 3-as volt a szorzó. Az illető így több mint 16 ezer eurót tehetett zsebre.

A nyertesek mellett vesztesek is vannak, valaki például 20 ezer eurót tett a PS győzelmére, az összegtől így elbúcsúzhatott.


(tvnoviny.sk)