A tisztességes képviselet a tét

2020. február 26. - 09:24 | Régió

Kedves választók! A soron következő választás mindannyiunk számára sorsdöntő lesz. Ugyanis MI fogjuk eldönteni, lesz-e kormányváltás hazánkban vagy nem lesz. 

A tisztességes képviselet a tét

Ján Kuciak és kedvesének meggyilkolása után minden nyitott szemmel járó ember számára nyilvánvalóvá vált, ez nem egy olyan ország, amiben élni szeretne. Ez a kormánykoalíció egy maffiaállamot üzemeltetett.

Tették és teszik mindezt a mi szavazatainknak köszönhetően is. Ezért kell kinyilvánítanunk, hogy mi nem vagyunk és sohasem leszünk Fico cinkostársai. Szavazatunk nem fogja segíteni Fico kormányát. Sem közvetve, sem közvetlenül nem akarunk a koalíciós partnerei lenni. Elevenítsük fel Babits sorait: ,,mert vétkesek közt cinkos, aki néma“.

Mi pedig nem vagyunk és nem leszünk némák vagy cinkosok. Miképpen a megoldás sem az, hogy nem veszünk részt a szavazáson, mert minden távolmaradó magyar szavazat a közösséget gyengíti. Túl nagy luxus ez egy kisebbségnek akkor, mikor erőt kell mutatnia.

Tisztelt választók, a Magyar Fórum képes a Híd utáni űrt kitölteni. A Magyar Fórumban a tisztesség nem alku kérdése, az adott szó pedig kötelez, mindenféle írásos szerződés nélkül is.

Február 29-én ismét történelmet írhatunk, kormányt válthatunk és régiónkat a fejlődés irányába mozdíthatjuk, miközben a jogainkért is síkra szállhatunk.

A magam és a Magyar Fórum nevében kérem a választópolgárokat, mutassuk meg, nem vagyunk sem Fico, sem a fasiszták cinkostársai.

Éljenek a (4) preferencia-karika lehetőségével és karikázzák a Magyar Fórum jelöltjeit a Magyra Közösségi Összefogás 22-es listáján.

Simon Zsolt, a Magyar Fórum elnöke

(PR-cikk)