Tisztítsuk meg együtt a Csallóközt!

2019. szeptember 16. - 20:42 | Régió

„Az igazi természetvédő az, aki tudja, hogy a világot nem szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.” (John James Audubon)

Tisztítsuk meg együtt a Csallóközt!

A Green Kukkonia projekt második fázisaként regionális szemétszedést szervezünk a helyi települések és a lakosság együttműködésével.

Célunk a csallóközi falvak köztereinek, határainak megtisztítása, egészséges, tiszta környezet kialakítása. Fontosnak tartjuk a lakosság bevonását projektünkbe, mert tevékeny szerepvállalásukkal elérhetjük, hogy magukénak érezzék és óvják a körülöttük, értük létrehozott zöld területeket.

A szemétszedés időpontja 2019. szeptember 28., 9:00

A szemétszedésben résztvevő települések: Kisudvarnok, Nagyudvarnok, Komárom, Csallóközkürt, Nagymad, Pozsonyeperjes, Csallóköznádas, Vásárút, Kulcsod, Csiliznyárad, Bős, Dunaszerdahely, Pódatejed, Albár, Királyfiakarcsa.

Dunaszerdahely városában a keleti, nyugati és északi lakótelepet, Sikabony városrészt és a kisudvarnoki út menti erdőt tisztítjuk meg.

A résztvevőknek biztosítunk szemeteszsákokat és kesztyűket.

Minden egyes településen a résztvevők közt 2 db VIP Silver jegyet sorsolunk ki a november 9-i FC DAC–AS Trencsén mérkőzésre.

Jelentkezz a kukkonia@kukkonia.sk címen!

(PR-cikk)