Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Közösségi Összefogás, ismét Mózes Szabolcsot választották meg a mozgalom elnökének

2020. március 6. - 20:07 | Belföld

A Magyar Közösségi Összefogás ma megtartotta tisztújító közgyűlését. A kongresszuson megjelentek a mozgalom új tagjai is. A március 6-i eseményen Mózes Szabolcs, leköszönő elnök értékelte a kampányt és a választás eredményeit.

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Közösségi Összefogás, ismét Mózes Szabolcsot választották meg a mozgalom elnökének
Fotók: MKÖ

A kongresszus megújította a párt vezetőségét. Újra bizalmat szavazott Mózes Szabolcsnak, így újra ő lett a mozgalom elnöke (az egyedüli jelölt volt). Az alelnöki posztot a következő személyek töltik be: Orosz Örs, Bauer Ildikó, Nagy József, Zachar Pál és Agócs Gergely.

Az elnökség tagjai az alelnökök mellett a következők: Bokor Réka, Nagy György, Kovács György, Szitás Péter, Marcinkó Adrián.

A zártkörű tisztújítás után este 7 órától nyilvános vitafórum vette kezdetét, melyre a választási pártszövetség képviselőit és a többi magyar érdekeltségű párt tagjait is meghívták (Híd, Máme toho dosť, PS magyar platform, Grendel Gábor). A fórumon az egységhez, a magyar képviselethez vezető útról folytattak eszmecserét a nyilvánosság bevonásával.


(para)