Tizenegy érmet szereztek a bősi karateklub fiatal karatékái

2020. február 24. - 20:58 | Sport

Vasárnap újabb megmérettetésen vettek részt a bősi Kyokushin karate Oyama dojo karatékái, a Győrladaméren megrendezésre került Nagy Sándor Kupa Ashihara Karatebajnokságon.

Tizenegy érmet szereztek a bősi karateklub fiatal karatékái
További képekért kattints!

A bősi klub 11 karatékát nevezett erre a versenyre. A klub vezetője főképp a kezdő karatékáknak adott lehetőséget a bemutatkozásra, ill. tapasztalatszerzésre, de természetesen helyet kapott a csapatban a klub két válogatott versenyzője is.

A 12 éves Jančovič Laura a csapat legtapasztaltabb versenyzője a serdülők kategóriájában lépett tatamira. A hosszabbításban sikerült test KO-val győznie két évvel idősebb ellenfele ellen, így aranyéremmel zárta a versenyt.

A 8 éves Jančovič Linda 3 ellenféllel küzdött. Az első mérkőzését fejrúgásokkal, a másik kettőt pedig test KO-val nyerte. Ezt a teljesítményt a bírók az aranyérmen kívül a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjjal is jutalmazták.

A szintén 8 éves Kósa Lujza két győztes és egy vesztes meccs után a dobogó második fokára állhatott fel. Szintén ezüstérmet nyertek a Janočko testvérek, Emília a 8-9 évesek, Júlia pedig a 6-7 évesek kategóriájában harcolt ki 1-1 győzelmet. A 9 éves Czakó Lilianának két győztes küzdelme volt, így ő aranyéremmel zárta a versenyt.

A 8 éves Petrik Dorkának két küzdelme volt. Csak csapattársa tudta legyőzni, így Dorka ezüstéremmel zárta a versenyt. A 6 éves Szepesi Márió a legkisebb kor- és súlykategóriában indult. Két győzelem után büszkén állhatott a dobogó legfelső fokára. A 8 éves Baranyai Dorinának szintén két ellenfél jutott. Sikeresen vette az akadályt, és ő is aranyérmet szerzett a klubnak. Az ugyancsak Alföldy Nóra Dorottya nála jóval magasabb ellenfelet győzött le és így aranyérmes lett.

Csicsay Róbert (8 éves) két ellenféllel küzdött. Neki most nem sikerült győznie, a harmadik helyen zárta a versenyt.

A klub 6 aranyéremmel, 4 ezüstéremmel, 1 bronzéremmel és egy a legtechnikásabb versenyzőnek járó díjjal zárta a győrladaméri versenyt.


(tt)