Több mint diákcsíny - szexuális aktust mímeltek óra alatt a tanárnőjükkel a diákok!  

2023. április 8. - 17:17 | Külföld

Szexuális aktust mímeltek a tanárnőjükkel egy romániai iskolában a diákok.  A cselekményt le is videózták és posztolták a közösségi médiába. Az egyik diák, egy 13 éves fiú a pedagógus háta mögött állva tesz obszcén gesztusokat, valaki a háttérből pedig biztatja: „Adj neki, mint egy nyúl!”. Egy másik fiú hátulról felemeli a tanárnő szoknyáját is - írja a transtelex.ro.

Több mint diákcsíny - szexuális aktust mímeltek óra alatt a tanárnőjükkel a diákok!  
Fotó: Facebook

A pedagógussal szemben állva is megismétlik az obszcén gesztusokat, miközben a tanárnő mintha tudomást sem venne arról, hogy mi folyik: próbálja továbbra is leadni a leckét. A háttérből közben folyamatosan zaj és röhögés hallatszik.

Az egyik fiú felmászik a katedra mögött álló székre, és megpróbálja a tanárnő fejét az ágyékához rántani. „Látni akarom, hogy lejön-e a rúzsod” – mondja egy másik diák a tanárnőnek, miközben a felvétel szerint a középső ujjával próbálja megérinteni a száját. Aztán felemeli a lábát és egy karaterúgást intéz a pedagógus irányába.

Az illetékes rendőrfelügyelőség és az iskola igazgatója is bejelentést tett a felvételek közzétételét követően. Eljárás indult közszeméremsértés gyanújával.

A tanfelügyelőség egyébként megbüntette a diákokat. Írásbeli megrovást kaptak és a lerontották magaviseleti jegyüket. „A tények súlyosságára való tekintettel” pedig mind a diákok, mind a tanárnő számára biztosítják a szaktanácsadás lehetőségét.

VIAtelex.hu