Tojásdobálás, köpködés, könnygázfújás – harminc kerékpárosból álló huligánhorda kekeckedett egy autóssal

2022. március 24. - 13:31 | Régió

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, akinek köze van egy elképesztő esethez, ami a napokban történt Pozsonyban.

Tojásdobálás, köpködés, könnygázfújás – harminc kerékpárosból álló huligánhorda kekeckedett egy autóssal
Fotók: Rendőrség (Facebook)

Az eset múlt héten szombaton kora este történt a pozsonyi Pribinová utcában lévő bevásárlóközpontnál. Egy férfi és barátnője az autóban ült egy kereszteződésnél a zöld jelzésre várva. Amikor elindulhatott, hirtelen megközelítőleg 30 kerékpáros előzte meg a kocsit, akik gátolták abban, hogy gyorsítani tudjon. Ezt követően két ütésre lettek figyelmesek, az egyik egy tojás volt, amit a sofőr felőli ajtónak vágtak. Az autót vezető férfi lehúzta az ablakot és rárivallt a kerékpárosokra, mire egyikük leköpte. A sofőr az elkövető nyomába eredt, de az könnygázt vett elő, és az autós képébe fújta.

A rendőrség társadalmi együttélés elleni szabálysértés ügyében indított vizsgálatot, és egy fotót is megosztott, amin az egyik elkövető látható.

A hatóság arra kéri az embereket, hogy aki felismeri őt, az hívja a 158-as számot, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy hagyjon üzenetet a rendőrség Facebook-oldalán.


-para-