Töltényekkel teli borítékot kapott a Kuciak-gyilkosság gyanúsítottjának egy barátnője

Furcsa dolgok történnek a Kuciak-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Alena Zsuzsová egy barátnőjénél, aki az előzetes letartóztatását töltő nő autóját őrzi az udvarán.

Töltényekkel teli borítékot kapott a Kuciak-gyilkosság gyanúsítottjának egy barátnője
Fotó: TASR

Egy hónappal ezelőtt egy éjszaka valaki borítékot dobott a komáromi ház postaládájába. A borítékban hét darab töltény volt – pontosan annyi, ahány tagú a család. Az esetet azonnal jelentették a rendőrségen.

Korábban a Kuciak-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Alena Zsuzsová többször is megfordult a házban élő barátnőjénél.

„Az, aki ezt tette, csupán meg akar félemlíteni. Viszont úgy gondolom, hogy jobban meg kellene gondolnia ilyen cselekedeteket, ugyanis a házban gyerekek is élnek, akiknek semmi közük az egészhez. Alenka a barátnőm, segítek a lányának, gondoskodok az édesanyjáról. Nekik és másoknak is segítek“ – mondta Silvia, Zsuzsová barátnője.

Silvia azt a fehér Mercedest is őrzi, amelyet Zsuzsová használt – a jármű jelenleg a ház udvarán áll. Korábban valaki azzal vádolta meg, hogy a jármű lopott. „Az autó már két hónapja itt áll, nincs körözés alatt, ugyanis hitelesítettük. Senki sem érdeklődik utána, a rendőrség és az ügyészség is tud róla, hogy itt van“ – tette hozzá Silvia.

A Mercedes egy aranyosmaróti vállalkozó, Marián Orság vállalatának tulajdonát képezi, de a Plus 7 dní szerint a pozsonyi Jozef D. bérelte tőle.

Alena Zsuzsová az ügyvédjén kívül komáromi barátnőjével is kommunikál az előzetesből, hivatalos úton több levelet is váltottak, de az autóról nem volt bennük szó. A TV JOJ információi szerint már jelentkezett a Mercedes tulajdonosa, aki az elkövetkező napokban elviszi az autót.

noviny.sk/para