Törés-zúzás, fenyegetés a nagymegyeri fodrászatban, őrizetben az elkövető

2019. február 8. - 11:58 | Régió

Egy nagymegyeri fodrászatban történt incidenshez riasztották a rendőröket szerdán az esti órákban, az elkövetőt őrizetbe vették – értesült a Paraméter.

Törés-zúzás, fenyegetés a nagymegyeri fodrászatban, őrizetben az elkövető
K. Norbert tanúként a Specializált Büntetőbíróságon (Fotó: Paraméter)

Mária Linkešová rendőrségi szóvivő érdeklődésünkre megerősítette, hogy a rendőrök a helyszínen intézkedtek egy 43 éves, nagymegyeri férfi ellen, akit később rendőrségi cellába helyeztek.

„A megbízott rendőr a szükséges eljárásokat követően életveszélyes fenyegetéssel, valamint garázdasággal gyanúsította meg az elkövetőt”

- áll a rendőrségi közleményben. A bíróság szupergyors eljárás keretén belül dönt az esettel kapcsolatban, addig a gyanúsított őrizetben marad. A szóvivő tájékoztatása szerint az illetőt a törvény értelmében hat hónaptól három évig tartó szabadságvesztés fenyegeti.

Információink szerint a gyanúsított K. Norbert, akit a közelmúltban a Speciális Büntetőbíróság tanúként hallgatott ki a Sátor-maffia ellen zajló büntetőper során. 1999-ben 10-15 perccel azelőtt távozott a dunaszerdahelyi Fontána étteremből, hogy ott maszkos fegyveresek kivégezték a Pápay-klán tíz tagját, később Sátor Lajos alvilági csoportja több merényletet is végrehajtott ellene. A férfit már régebben is gyanúsították veszélyes fenyegetéssel, illetve zsarolással.


(parameter)