Tört a berendezés és folyt a vér – brutális verekedésbe torkollott a családi ünnepség

2023. december 4. - 09:57 | Régió

Több személy kórházban kötött ki, miután verekedésbe torkollott egy családi ünnepség Poprádon – számolt be róla a noviny.sk.

Tört a berendezés és folyt a vér – brutális verekedésbe torkollott a családi ünnepség
Forrás: TV JOJ

A családi ünnepségen megközelítőleg ötvenen vettek részt, és nyugodt körülmények között zajlott, mígnem hajnali két óra körül két sógor kötekedni kezdett egymással.

A hely tulajdonosa szerint a megrendelő arra kérte őt, hogy ne hívjon rendőrt, de mivel megtámadták a zenészeket, valamint elkezdték tönkretenni a felszereléseiket is, kénytelen volt hívni a biztonságiakat. Ők megpróbálták megvédeni a zenészeket, három vendég viszont őket sem kímélte.

A rendőrség közlése szerint az egyik támadó rátérdelt az egyik férfire és úgy ütötte, a másik támadó rugdosta, a harmadik pedig kést rántott, és hasba szúrta. A hely tulajdonosa szerint a vendégek egymást dobálták a székekkel, széttörtek mindent, ami a kezük útjába került. A tulajok értesítették a rendőrséget és a mentőket, majd a hátsó ajtón elmenekültek.

A történtek után többeket sérülésekkel szállítottak kórházba – köztük a tulajdonost is, akinek súlyosan megsérült az egyik szeme, valamint az egyik biztonsági őrt, akit hasba szúrtak.

A három támadót őrizetbe vették, az ügyész javaslatára pedig előzetes letartóztatásba helyezték őket.


(noviny.sk)