Tragédia egy családi házban: A 63 éves férfi vita után brutálisan megkéselt egy nőt

2023. május 7. - 18:47 | Régió

A rendőrség különösen súlyos emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást. Az eset szombaton (május 6.) nem sokkal délután 3 óra után történt a Nagymihályi járásban található Ptrukša község egyik családi házában.

Tragédia egy családi házban: A 63 éves férfi vita után brutálisan megkéselt egy nőt
Illusztrációs felvétel (TASR)

Egy 48 éves nő a helyszínen életét vesztette, egy 63 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, aki a nyomozás szerint megszúrta a nőt, majd tüzet gyújtott.

„A nyomozás eddigi eredményei azt mutatják, hogy egy 63 éves férfi és egy 48 éves nő korábbi szóváltását követően a férfi gyilkossági szándékkal egy éles tárgyat vett a kezébe és többször megszúrta a nőt a teste különböző részein.

Miután megszúrta, a családi ház hátsó részébe hurcolta, ahol még pontosan nem meghatározott körülmények között tüzet gyújtott, aminek az eredménye robbanás lett” – tájékoztatott Lenka Ivanová kassai megyei rendőrségi szóvivő.

A rendőrség megerősítette, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férfi súlyos sérülést szenvedett, mentőhelikopterrel szállították a kassai kórházba, jelenleg is életveszélyes állapotban van.

(čas.sk)