TRAGÉDIA: Két fiatal holtteste feküdt a lopott verdában egy garázsban

Gyászol a kiszucaújhelyi Žák család.

TRAGÉDIA: Két fiatal holtteste feküdt a lopott verdában egy garázsban
Fotó: Nový Čas

Hétfőn délután Kiszucaújhely (Kysucké Nové Mesto) belvárosában egy garázsban találták meg holtan a 23 éves Katkát és barátját, a vele egy idős Romant. A lány édesapja, Jaroslav Žák biztos benne, hogy lányát a drogok ölték meg. Pedig már reménykedett abban, hogy helyrejön az élete, mivel rendes munkát is talált, és hétfőn már épp mehetett volna dolgozni - írja a Čas.sk.

Az apa úgy gondolja, hogy a kapcsolatuk nem a szerelemről szólt, a férfi csak manipulálta. Elmondása szerint egyszer hozzájuk is betört. A lánynak apja szavai szerint már a középiskolától kezdődően problémái voltak a kábítószerekkel, de időről időre leállt velük. Egy éve ismerte meg ezt a bizonyos Romant, azóta viszont csak romlott a helyzet.

"Dühkitörései, epilepsziás rohamai voltak, trágárul beszélt, majd másnap mindig bocsánatot kért. Bementem a rendőrségre is, hogy valamit tegyenek a város dílereivel. rendszeresen hívogatták, egyszer az egyik le is nyírta a haját, ami után öngyilkos akart lenni" - mesélte.

Konkrét feljelentés viszont nem történt, ezt támasztják alá a rendőrségi szóvivő, Jana Balogová szavai.

A lány előző este megivott egy kis bort, majd felöltözött és elment otthonról. Apja még utánaszólt, hogy ne menjen sehova, a lány válasza viszont az volt, hogy kilencre megjön, mert másnap dolgozik. Ezek voltak az utolsó szavai.

(Čas.sk)