TRAGÉDIA: Megcsúszott a fiatal nő Seatja Lég után, mielőtt frontálisan ütközött a fiatal család Daciájával

2023. december 3. - 10:11 | Régió

A rendőrség közölt néhány információt a szombat esti balesettel kapcsolatban.

TRAGÉDIA: Megcsúszott a fiatal nő Seatja Lég után, mielőtt frontálisan ütközött a fiatal család Daciájával
Rendőrségi és további helyszíni felvételek - további fotókért kattints!

Mint arról szombaton este beszámoltunk, hét óra előtt két személykocsi ütközött frontálisan, a balesetben pedig egy fiatal nő életét vesztette. A 21 éves nő a rendőrség által közölt információk szerint Lég felől haladt Csallóközcsütörtök irányába egy Seat Toledóval, mikor egy enyhe balkanyarban vélhetően megcsúszott és átrepült a menetiránnyal ellentétes sávba, ahol pedig épp akkor jött vele szemben egy Dacia Duster. A frontális karambol következtében a Dacia lerepült az útról és a tetejére borult, a Seat félig az úttesten maradt.

A Joj TV szerint a fiatal nő egész testét súlyos sérülések borították, a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de már nem jártak sikerrel. Az elhunyt esetében elrendelték a boncolást, hogy kiderüljön, fogyasztott-e alkoholt.

A Daciában egy fiatal család utazott, egy 33 éves apa, 28 éves felesége és 5 éves kisfiuk. A férfi súlyosan megsérült, de mindhármukat kórházba szállították. A rendőrök a sofőrt nem tudták megszondázni, vérvétellel zárhatják majd ki, hogy alkoholt fogyasztott.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség továbbra is vizsgálja.

(parameter)