TRAGÉDIA: Női holttest feküdt egy autó mellett a kulcsodi kanálisban

2020. február 25. - 13:47 | Régió

Kedden délelőtt tízkor egy női holttestet találtak a kulcsodi (Dunaszerdahelyi járás) kanálisban. 

TRAGÉDIA: Női holttest feküdt egy autó mellett a kulcsodi kanálisban
Helyszíni felvétel

A holttest információink szerint egy Peugeot személykocsi mellett feküdt. A rendőrök lezárták a területet, a helyszínre riasztották a tűzoltókat és a mentőket is. Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka megerősítette értesülésünket a halálhírről. Szavai szerint a hölgy már nem élt, mikor egységük a helyszínre ért.

A rendőrség megerősítette, hogy egy 63 éves helyi asszonyról van szó. Holtteste a vízben feküdt, de azt nem tudni, hogyan került oda. A Peugeot ugyanis lehajtott a kanális melletti útról és félig a nádasba borult, sofőr felőli oldalával lefelé. Elképzelhető, hogy a sofőr rosszul lett, majd miután lehajtott a nádasba, kiesett az autóból és így került a vízbe, ennek megállapítása azonban már a helyszínelő rendőrök feladata, illetve a halottkémé, aki megállapíthatja halálának okát.

Mária Linkešová rendőrszóvivő érdeklődésünkre elárulta, hogy az ügyet a nagymegyeri rendőrőrs nyomozója vizsgálja. Kifejtette, hogy a 63 éves hölgy még előző este ment el otthonról.

Hozzátette, a halottkém elrendelte a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát. Egyelőre halálokozás ügyében indult eljárás, de ezt a későbbiekben még átminősíthetik.

(parameter)