TRAGÉDIA: Sikeres érettségiét ünnepelte a 20 éves fiú, aki beleugrott a vízbe, de élve már nem került elő

2018. június 10. - 13:34 | Régió

A húszéves Maroš kedden sikeresen leérettségizett, amit barátaival szeretett volna megünnepelni. Pénteken már mindenki a fiút gyászolta.

TRAGÉDIA: Sikeres érettségiét ünnepelte a 20 éves fiú, aki beleugrott a vízbe, de élve már nem került elő
Forrás: Cas.sk

Maroš sikeresen leérettségizett, és ezt meg akarta ünnepelni barátaival: a Nagytapolcsányhoz közeli Duchonka rekreációs központban ezért kibéreltek egy hétvégi házat. A baráti társaság csütörtökön érkezett meg a helyszínre és szombatig maradtak volna.

Az ünneplésnek azonban tragikus vége lett. Az esti órákban Maroš és egy barátja kimentek a töltésre, ahonnan a húszéves fiú beleugrott a vízbe. Miután nem bukkant fel a víz felszínén, barátja utána ugrott, de nem találta meg Marošt.

A tűzoltók perceken belül a helyszínre értek, és csónakokból elkezdték keresni a fiút. Mivel azon a részen túlságosan mély a víz, búvárokat kellett hívni. Ők tíz perc után megtalálták a fiú holttestét. A keresési munkálatokat nehezítette, hogy a víz hideg volt és iszapos.

Maroš masszőrnek tanult ki, tanulmányai után Bajmócra készült dolgozni. Barátait teljesen letaglózta a fiú halála.

Hétközben a családban még nagy volt az öröm, hiszen amellett, hogy Maroš leérettségizett, idősebb nővére is sikeresen elvégezte egyetemi tanulmányait.

Cas.sk/para