A tragikus baleset óta kerüli a nyilvánosságot az egykori szépségversenydöntős, még a közösségi oldalát is törölte

2020. szeptember 23. - 14:36 | Régió

A hétfői tragikus pozsonyi baleset óta, amely során halálra gázoltak egy 18 éves vietnami lányt, teljesen elérhetetlen a vétkes autós, a divattanácsadóként dolgozó Daniela Kralevich.

A tragikus baleset óta kerüli a nyilvánosságot az egykori szépségversenydöntős, még a közösségi oldalát is törölte
Forrás: Čas.sk

A balesetet követően a rendőrség nem tudta kihallgatni a 35 éves nőt, ugyanis rosszul lett a helyszínen, ezért édesanyjával – aki szintén a kocsiban utazott – kórházba szállították.

Veronika Slamková rendőrségi szóvivő a Nový Čas-nak elárulta, hogy halálokozás ügyében indítottak eljárást, konkrét személyt azonban még nem gyanúsítottak meg – erre csak a bizonyítékok kiértékelését követően kerül sor. A lap úgy tudja, hogy a nyomozó nem talált féknyomokat a helyszínen, emellett lefoglalták Kralevich mobilját, hogy megállapítsák, használta-e vezetés közben.

A Nový Čas még hétfőn megpróbálta elérni az autót vezető nőt, de amint ő meglátta az újságírókat, felszívódott a kórház folyosóin. A lap munkatársai az intézmény épülete előtt vártak Kralevichre, de ő vélhetően egy oldalsó kijáraton távozott. Az újságírók kedden sem tudták őt elérni, sem személyesen, sem telefonon. Emellett a máskor oly aktív és beszédes vállalkozó még a közösségi oldalát is törölte.


Kapcsolódó cikkek:

Tragikus baleset: 18 éves lányt gázoltak halálra a zebrán!

Ismert szlovákiai celeb gázolhatta halálra a zebrán áthaladó 18 éves lányt

„Még csak a sajnálatát sem fejezte ki” – összetört a családja annak a 18 éves lánynak, akit halálra gázolt a szlovák divattanácsadó


(Cas.sk)