Trump szerint Putyinnak cselekednie kell, de nem azt üzente az orosz elnöknek, amire az ember ilyen helyzetben számítana

2022. március 30. - 07:49 | Külföld

Just the News című lapnak nyilatkozott a korábbi amerikai elnök az ukrajnai háborúról, amiben elmondta, szerinte itt az ideje, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nyilvánosságra hozza a birtokában lévő információkat és adatokat, amelyek a Biden család kényes üzleti ügyeit bizonyítják Kelet-Európában.

Trump szerint Putyinnak cselekednie kell, de nem azt üzente az orosz elnöknek, amire az ember ilyen helyzetben számítana
Fotó: TASR/AP - archív

Trump itt arra a 2020-as szenátusi jelentésre hivatkozik, ami felfedte, hogy Jelena Baturina orosz oligarcha, akinek a férje akkoriban Moszkva polgármestere volt, 3,5 millió dollárt adott egy olyan cégnek, melynek társalapítója Biden fia, Hunter Biden volt – írja a 24.hu. Az azonban azóta sem derült ki, hogy a cég miért kapott ilyen mértékű anyagi támogatást az orosz üzletasszonytól.

"Hogy lehetséges az, hogy a moszkvai polgármester felesége ennyi pénzt adjon a Biden családnak? Azt hiszem, Putyin tudná erre a választ, és valószínűleg hajlandó is lenne most elárulni"

– elmélkedett ezzel kapcsolatban Donald Trump.


(24.hu)