Tumultus és súlyos késések a Regiojet esti járatain

Tumultus és súlyos késések - ez jellemezte a Regiojet kedd délután 17:00 után Pozsonyból Dunaszerdahely irányába induló járatait.

Tumultus és súlyos késések a Regiojet esti járatain
Fotók: olvasói felvételek

Olvasónk Pozsonyból jelezte, hogy a pozsonyi főállomásról a megszokott 17:05-kor a Csallóköz irányába induló járat egyszerűen nem indult el...

Helyette elindult - időben - a 17:35-ös, addigra viszont annyi utas gyűlt össze a peronon, hogy a járaton valódi tömegnyomor alakult ki, és sokan már fel sem fértek a szerelvényre.

Öröm az ürömben, hogy a peronon hoppon maradt utasokkal nem sokkal a 17:35-ös vonat után elindult a korábbi járat is, amelynek 17:05-kor kellett volna. Ezzel viszont homokszem került a gépezetbe, ugyanis a RegioJet tájékoztatása szerint a 17:35-ös járat arra kényszerült, hogy bevárja és maga elé engedje a 17:05-öst, ezért az először induló szerelvény egy ideig Nové Košariská állomáson vesztegelt.

Hogy a mi lett a vége a kavarodásnak? A menetrendhez képest mindkét RegioJet-járat 40-50 perces késéssel érkezett Dunaszerdahelyre - amit az utasoknak nem túl emberi körülmények között kellett átvészelniük a túlzsúfolt vonaton.

(db)