Tűz ütött ki a nagymegyeri Thermal Hotel Vargában!

2020. február 12. - 17:24 | Régió

Egy raktárhelyiségben keletkezett tűz, a nagymegyeri és a dunaszerdahelyi tűzoltók három rohamkocsival szálltak ki a helyszínre.

Tűz ütött ki a nagymegyeri Thermal Hotel Vargában!
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

Szerdán délután két óra előtt tűz keletkezett a nagymegyeri termálfürdő közelében, a Promenád utcában található Thermal Hotel Varga egyik helyiségében.

Az épületen szerelési munkákat végeztek, információink szerint ennek köze lehetett ahhoz, hogy tűz ütött ki egy helyiségben, ami a mosott textil tárolására szolgált.

Hodosi Tibortól, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnokától megtudtuk, hogy mivel hotelben keletkezett tűz, behívtak több tűzoltót Nagymegyeren, ahonnan két kocsival szálltak ki a helyszínre, egy kocsit pedig odarendeltek Dunaszerdahelyről is, végül azonban egy támadóvezetékkel sikerült megfékezni a lángokat. Míg ki nem értek, a hotel tulajdonosa poroltó készülékkel próbálta elejét venni a bajnak.

A hotelt azonnal evakuálták, mintegy 30 személyt kellett kivezényelni, közülük senkinek nem esett baja, egy szerelőt viszont füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

(parameter)