Ufó cikázott Szlovákia felett? Nincs biztos magyarázat arra, amit a borús égbolton láttak

2022. december 1. - 12:58 | Régió

Rejtélyes fényjelenségeket láttak a minap Pozsony felett, amire senki sem találja a magyarázatot. A borús égen táncoló fénykörök furcsán mozogtak, egy pillanatban egyesültek, majd újfent ketté váltak – írja a zregionu.sk.

Ufó cikázott Szlovákia felett? Nincs biztos magyarázat arra, amit a borús égbolton láttak
Forrás: zregionu.sk

Pozsonyban egy nő az esti órákban kiment lakása erkélyére, a borús égbolton pedig furcsa fénykörökre lett figyelmes. Először nem tulajdonított nekik nagy jelentőséget, de amikor azok elkezdtek furcsán mozogni, elővette telefonját, hogy rögzítse az egészet. A felvétel ITT tekinthető meg. A valamik az égbolton táncoltak, majd néhány pillanatra összeolvadtak, hogy aztán újfent kettéváljanak. Akkor a városrészben nem is rendeztek semmilyen eseményt, amely valamilyen fényeffektusokkal járt volna. A jelenséget többen is látták.

A portál a Szlovák Tudományos Akadémia Csillagászati Intézetéhez fordult lehetséges magyarázatért. A szakértők sok mindent nem tudtak megállapítani a videó alapján, de feltételezéseik szerint akár autók reflektorainak visszaverődéséről lehet szó.

A felvételt készítő nő viszont azóta nem látott hasonló fényjelenséget az égbolton – mindig kémleli az eget azon a ponton, de egy villanás sem jelent meg azóta, noha többször is volt hasonlóan borús, ködös idő.

(zregionu.sk)

Címkék: UFO, Pozsony, fényjelenség