Új képzések a Selye János Egyetemen

A Selye János Egyetem a 2018/2019-es akadémiai évben további három új tanulmányi programot kínál a jelentkezők számára. A Gazdaságtudományi Karon a Vidékfejlesztés program a gödöllői Szent István Egyetem, míg a Kereskedelem és marketing program a budapesti Corvinus Egyetem közreműködésével indul majd, a Tanárképző Kar pedig Pedagógia és köznevelés néven indítja el új képzését.

Új képzések a Selye János Egyetemen

Mit kell tenni és hogyan lehet elérni, hogy élhető, rendezett természeti és épített környezet vegyen bennünket körül, és még munkát is biztosítsunk az adott régióban? Érdekel, hogy tágabb környezeted milyen elvek, szabályok, gazdasági feltételek mellett tud optimálisan fejlődni? Ha így van, nálunk a helyed! A Vidékfejlesztési alapképzés célja olyan szakemberek kinevelése, akik képesek a termeléssel, szolgáltatással, szaktanácsadással összefüggő szervezési és irányítási feladatok ellátására. Amennyiben az idegen nyelvi és számítógépes ismereteid legalább a felhasználói szintet elérik, és az alapvető gazdasági összefüggésekben is tájékozott vagy, ezt a szakot Neked találták ki.

Az itt végzett hallgatók a képzés során elsajátított menedzsment, regionális és térségi ismeretek birtokában, ökológiai szemléletük alapján képesek lesznek a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő szakmai munka végzésére, és ismereteiket a térségfejlesztés szolgálatába állítani. A képzés 6 félév elméleti felkészítésből és egy félév gyakorlatból áll, amelynek sikeres abszolválásával mind a Selye János Egyetem, mind a Szent István Egyetem diplomáját megszerezheted.

A képzési programban részt vevő mindkét egyetem legkompetensebb oktatóitól megkapod azt a segítséget és támogatást, amelyre a vidékfejlesztés területéhez tartozó széleskörű és anyanyelveden történő ismeretek elsajátításához szükséged lehet. Dinamikusan fejlődő karunkat választva, a megszerzett tudással és ismeretekkel a régiófejlesztéssel foglalkozó intézményekben, közigazgatási hivatalokban, turisztikai irodákban, regionális rendezvények szervezőjeként, vagy akár projektíróként is elhelyezkedhetsz.

Válaszd a modern agráriumban megvalósuló közgazdász képzést, válaszd a vidékfejlesztési alapszakot!

Szeretnéd tudni, hogyan működik napjaink kereskedelme? Esetleg ügyfél-centrikusan gondolkodsz, jó a kommunikációs készséged, vagy éppen a marketingtrendeket figyeled a nemzetközi környezetben? Erős analitikus készségekkel és korszerű számítástechnikai felhasználói ismeretekkel rendelkezel? Tárgyalóképes, szóban és írásban magabiztosan alkalmazott angol vagy német nyelvtudás birtokában vagy? Ismered és aktívan használod a közösségi médiát és az alapvető gazdasági összefüggésekben is tájékozódnál?

Ha így van, ne habozz, hisz a Kereskedelem és marketing tanulmányi program sikeres elvégzésével mind a Selye János Egyetem, mind a Corvinus Egyetem diplomáját megkaphatod. A közös képzésben mindkét intézmény legmegfelelőbb oktatóitól kapsz meg minden segítséget a vállalatok kereskedelmi tevékenységének szervezésére és irányítására, a különböző termékek és szolgáltatások beszerzésére és értékesítésére, vagy akár a kereskedelmi folyamatok elemzésére és tervezésére vonatkozóan.

A megszerzett tudással és ismeretekkel olyan gazdasági szakemberként léphetsz ki a munkaerőpiacra, aki képes kereskedelmi és marketingfeladatok elvégzésére, elhelyezkedhetsz reklámügynökségeknél, végezhetsz kreatív marketing munkát, vagy alapíthatsz saját vállalkozást, vállalatot is.  

Légy nyitott és kreatív, légy a mi hallgatónk!

A Tanárképző Kar Pedagógia és köznevelés programja elvégzése után a hallgatók alapfokú egyetemi képesítést és Bc.-fokozatot szerezhetnek. A szak ideális számodra, ha nevelőként, szabadidős tevékenységek szervezőjeként vagy szociális nevelőként kívánsz dolgozni. Képesítést adunk azok kezébe, akik az oktatási intézményekben vagy olyan közintézményekben, illetve civil szervezetekben kívánnak hivatást vállalni, amelyek gyermek- és ifjúságsegítéssel, valamint felzárkóztatással foglalkoznak.

A tanulmányi program hiánypótló a szlovákiai magyar oktatási és közművelődési rendszerben, hiszen lehetőséget teremt arra, hogy nálunk diplomát szerezve a nevelő-szervező munkához szükséges többrétű képességet is elsajátíthasd.

Légy a jövő magyarságának pedagógusa, várunk a Selye János Egyetem Tanárképző Karán!

 

(PR-cikk)