Új munkalehetőség a DUNAUTÓNÁL!

2020. szeptember 17. - 09:05 | Régió

A Dunauto DS, s.r.o. 5 márkát (BMW, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional és Jeep) kínáló autókereskedésben és autorizált márkaszervizben a jó hangulat, a baráti légkör ötvöződik a profeszionalitással. A családi cég egyre nagyobb sikereket ér el, egyre jobban bővül, így újabb munkalehetőségeket is kínál azoknak, akik szeretnék a tudásukat és ügyességüket a megfelelő helyen jővedelmeztetni.

Új munkalehetőség a DUNAUTÓNÁL!

A Dunauto minden új kollégának hosszútávú, stabil munkahelyet kínál, színvonalas munkakörulmények és kiemelt bérezés mellett. Mivel a legmagasabb elvárásoknak is meg kell felelni, jelentős lehetőségeket kínál a szakmai kíválóság elérésére (szakmai gyakorlatok, külföldi iskolázások...).

Amit a megfelelő munkavégzéshez szükséges és elvárt minden munkaerőtől a megbízhatóság, precíz és igényes munkavégzés, ügyfélcentrikus magatartás.

A Dunauto kimagasló eredményeket elérő márkaszervizébe szakirányú végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező SZERVIZTECHNIKUST keres teljes munkaidőre.

A feladatkörhöz tartoznak: ügyféligények rögzítése, problémafeltárás és tanácsadás, árajánlatok készítése, biztosítóval történő kapcsolattartás, az ügyfelek folyamatos tájékoztatása a javítási folyamat során, a szervizüzem munkakoordinálása, elvégzett javítások minőség ellenőrzése, gépkocsi átadás és egyéb adminisztratív feladatok elvégzése.

A munkaerőtől elvárt kiváló rendszerlátó képesség, a munkafolyamatok gyors átlátása, jó szervező- és problémamegoldó kézség, kiváló kommunikációs kézség, professzionális, a munkához szükséges számítástechnikai ismeretek, szlovák és magyar nyelv kitünő ismerete, német vagy angol nyelvtudás előnyben.

Az új munkaerő számára a cég szakmai fejlődést, új technikák ismeretét biztosítja a magasan felszerelt, legmodernebb technikák mellett, céges telefont és teljesítményarányos bérezést kínál. A kezdő munkabér: 1300 EUR / hó.

Bővebb információkért illetve jelentkezni személyesen vagy a dunauto@dunauto.com e-mail címen lehetség.

A jelentkezéshez kérjük az önéletrajz elküldését és feltüntetni a kívánt munkakört: BMW szerviztechnikus.


Dunauto DS, s.r.o.

Hlavná 81/35
92901 Dunajská Streda

(PR-cikk)