Új szereplővel bővült a pénzügyi összehasonlító oldalak piaca

Sokaknak nincs lehetőségük, sokan nem képesek, vagy talán nem is akarnak tartalékokat képezni. Pedig nagy valószínűséggel mindenki képes lenne megtakarítani a havi fizetéséből. Erre pedig váratlan helyzetekben lehet szükség. Nem egyszer előfordulhat olyan egészségügyi kiadás, autójavítás vagy például a szeptemberi iskolakezdés, amikor valamit meg kell vásárolni, ki kell fizetni és nem lehetséges elnapolni. Ha nincs félretett pénz, a kölcsönfelvétel a megoldás. De hogyan is fogjunk hozzá?

Új szereplővel bővült a pénzügyi összehasonlító oldalak piaca
Kép: instacash.sk

Rengeteg bank és pénzügyi szolgáltató kínál kölcsönt. A megfelelő termék kiválasztásához érdemes pénzügyi aggregátor weboldalt meglátogatni. Ha a keresőbe beírjuk a kölcsön szót, több is megjelenik.

Mi alapján hasonlítsuk össze az ajánlatokat?

Az internetes összehasonlító oldalak fő funkciója, hogy segít megtalálni ugyanazon terméket különböző szolgáltatók oldalain, így van ez a kölcsönök esetében is. Az aggregátorok azon szereplők ajánlatait mutatják meg, akikkel szerződésben vannak. Ezek általában a meghatározók a piacon. A szolgáltatók pedig a THM alapján rangsorolják az ajánlatokat. A teljes hiteldíj mutató a kölcsön minden közvetlen költségét tartalmazza, ezért alkalmas arra, hogy a különböző ajánlatokat összehasonlítsuk a segítségével, persze amennyiben a hitel összege és futamideje megegyezik.

Instacash.sk-nak hívják a legújabb aggregátort

Az egyszerű és tiszta felület, ami a személyi kölcsönökön túl mást is kínál. Cikkek, fogalmak magyarázata, válaszok felmerülő kérdésekre mind az oldal tartalmát színesítik.

Ezen felül pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók valóban hasznos tartalomra találjanak az instacash.sk weboldalán.

 

(PR-cikk)