Újabb két forradalmian új termékkel bővült az AniFitt termékcsalád!

2016. december 15. - 14:55

Az AniFitt termékcsalád minden egyes tagja teljes mértékben a fogyasztók közös igényeinek a kielégítését szolgálja. Szinte mindenki számára adott a lehetőség, hogy megtalálja és beilleszthesse a konyhájába és az étrendjébe szükséges alapanyagokat. Már a lisztérzékenységgel és a gabonaallergiával küszködők részére is egy egészséges alternatívát jelenthet az AniFitt termékcsalád.

Számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek az egészség megőrzését és támogatását szolgálják. Ez abban nyilvánul meg, hogy adalékanyagtól, színezéktől és tartósítószertől mentesek.

Annak érdekében, hogy a lisztérzékenységgel és a gabonaallergiával küszködők részére is egy egészséges alternatívát jelentsen az AniFitt termékcsalád, azért újabb két forradalmian új terméket fejlesztettem ki. Ezen két termék az mellett, hogy 100%-ban gluténmentes, nem tartalmaz tojást, élesztőt, laktózt, szóját, kukoricát, burgonyát, rizst és hozzáadott cukrot. Mivel csak növényi eredetű alapanyagokból épül fel, ezért a vegán és a vegetáriánus étrend része is lehet. Teljes mértékben illeszkednek az AniFitt alapfilozófiába.

Az AniFitt gluténmentes kenyér és kelt tészta lisztkeverék, ahogy a megnevezése is tükrözi, nem tartalmaz glutén alapú fehérjét, illetve 30%-os csökkentett szénhidrát tartalommal rendelkezik. Nagy mennyiségben tartalmaz olyan vízben oldódó élelmi rostokat, amelyek szabályozzák (csökkentik) az étkezési vércukorszintet. Ez mellett kiválóan hat az emésztésre és a bélrendszerre.

Részt vesz a jóllakottság érzetének a kialakításában. Tehát csökkenti az étvágyat és bizonyos mértékben hozzájárul a fogyáshoz is. Az élelmi rostok mellett hasznos energiával látja el a szervezetet.

Mivel egy AniFitt termékről van szó, ezért a gluténmentes kenyér elkészítése gyors, egyszerű és végeredményként egy finom és egészséges házi kenyeret kapunk.

Egy 500 g-os gluténmentes lisztkeverék elkészítéséhez csak 580 ml kézmeleg víz, 40 g almaecet / frissen vacsart citromlé, keverőtál és sütőpapír szükséges.

Egy gluténmentes lisztkeverékből két házi cipó nagyságú kenyér készül roppant egyszerű módon. A recept és a hozzá tartozó utasítások a termék hátoldalán segítik az otthoni sütést.

Nem csak házi kenyér, hanem kelt tészta készítésére is alkalmas. Bátran használjuk pogácsa, lángos, édes és sós pékáru kivitelezésére.

A második új és egészségbarát termék egy AniFitt gluténmentes süteményliszt, amely 20 %-os csökkentett szénhidrát tartalommal bír. Értékes összetevői nagyban hasonlítanak a gluténmentes lisztkeverékéhez, így tulajdonságai közé tartozik a tojás-, szója-, laktóz-, burgonya-, rizs-, kukorica-, és a hozzáadott cukormentesség. Egy olyan élelmi rostforrás, amely nem csak cukorbetegség, hanem kedvezőtlen vérnyomás és koleszterinszint esetén is hasznos.

Az AniFitt gluténmentes süteménylisztből készülhet muffin, piskóta, palacsinta, kuglóf és egyéb más finomságok.

Amennyiben az elkészítésre kerülő recept tartalmaz pl. tojást, élesztőt, tejet és nem áll szemben ilyen jellegű allergiával vagy intoleranciával, akkor ezek hozzáadása szükséges.

(PR-cikk)