Újabb perverz garázdálkodik Pozsonyban – nyilvánosság előtt, a nők közelében maszturbál

2016. december 19. - 12:51 | Régió

A kakifantom után újabb perverz alak garázdálkodik Pozsonyban, aki mobiltelefonjával megörökíti gusztustalan tetteit, és meg is osztja egy ismert pornóoldalon. 

Újabb perverz garázdálkodik Pozsonyban – nyilvánosság előtt, a nők közelében maszturbál
Forrás: cas.sk

A felvételeken látható, amint a férfi nyilvános helyeken kezd el maszturbálni a mit sem sejtő nők láttán. Áldozatai közt tinédzserek és idősebb nők is voltak.

Az esetre a Nový Čas egy olvasója, Marek hívta fel a figyelmet.

„Véletlenül találtam rá egy pornóoldalon. Megközelítőleg 30 pozsonyi prostituálttal készített már szexvideót. Ami feldühített, az az, hogy nyilvános helyeken kezd el maszturbálni a mit sem sejtő lányok és nők láttán, amit ő videóra is vesz. Nekem is van egy lányom, és megőrülnék, ha megtudnám, hogy a városban valaki spermával spriccelte őt le”

– mondta Marek.

A perverz alak nem ma kezdte pályafutását, ugyanis a legöregebb videó már 4 éves, míg a legújabbat csak néhány nappal ezelőtt osztotta meg. A felvételeken a férfi nők közelében jelenik meg, olyan helyeken, mint a Trnavské mýtohoz közeli aluljáróban, buszmegállóban vagy egy üzlet kasszájánál.

A felvételeken a férfi addig maszturbál, míg el nem élvez, miközben a körülötte lévő nők semmiről sem tudnak. A videók általában csupán néhány percesek. A rendőrség elkezdett foglalkozni az üggyel.

Ivan Kubiš szexológus szerint ez az exhibicionizmus egyik megnyilvánulása.

„Az elkövetőt szexuálisan izgatja az a tudat, hogy megnézik az általa készített videókat. Az exhibicionizmust nem szabad alábecsülni, mivel a későbbiekben akár komolyabb dolgokat is elkövethet az illető. Az elkövetőben megnövekedhet az izgalom, ha egy szemtanú meglátja őt, vagy megijed tőle. Ezért fontos, hogy a nők ignorálják őt”

– tette hozzá Kubiš.

Cas.sk/para