Újabb részletek derültek ki a Nagymagyar közelében holtan talált fiatal nő ügyéről

2023. december 2. - 19:39 | Régió

Mint ismert, egy eltűnt 22 éves nagymagyari nő holttestét találhatták meg szerdán a Csenke (Dunaszerdahelyi járás) és Tonkháza (Illésháza) közti kanálisban. Most a Zregionu.sk szedte össze, hogy mit is tudunk ezidáig az ügyről.

Újabb részletek derültek ki a Nagymagyar közelében holtan talált fiatal nő ügyéről
A Csenke és Tonkháza közti csatornán átvezető hídnál bukkantak a holttestre (Fotó: Paraméter)

A holttestet átvizsgáló orvosszakértő előzetesen nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendelt el.

Az elhunyt egy fiatal anyuka, a 22 éves nagymagyari Diana, akinek eltűnését november 22-én jelentették. Diana szülei a TV JOJ-nak úgy nyilatkoztak, hogy lányukat akkor látták utoljára, mikor éppen bevásárolni indult a párjával. Holttestére egy kotrógép sofőrje figyelt fel, aki a kanális mellett dolgozott. A holttestet átvizsgáló orvosszakértő előzetesen nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendelt el.

Hogy mi történt pontosan, azt egyelőre nem tudni. Diana egy nyolc hónapos kislány édesanyja volt, akiről jelenleg nagyszülei gondoskodnak.

A Nový Čas nemrég a helyi lakosok beszámolója alapján közölte, hogy a nő elutasított egy férfit, aki szerelmes volt belé.

"Különféle módon fenyegette és zaklatta őt, követte minden lépését"

- írta Diana édesanyja a közösségi oldalán.

A helyi lakosok szerint az elkövető D. Denis volt, akiről jelenleg nem tudni, hogy hol tartózkodik. Egy, a férfit jól ismerő személy szerint Denis 10 évet ült börtönben. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg, hogy a férfinak bármi köze is lenne az ügyhöz, a rendőrség a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel jelenleg nem szolgálhat bővebb információval.


(Zregionu.sk, parameter)