Újra kinyitott a dunaszerdahelyi uszoda

2022. március 14. - 22:41 | Régió

Hosszú kényszerpihenő után március 14-én újra kinyithatta kapuit a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola uszodája. A létesítmény hétköznap délután 4 és este 8 óra között látogatható.

Újra kinyitott a dunaszerdahelyi uszoda
A Vidékfejlesztési Szakközépiskola felvétele

Az elmúlt években az uszoda több felújításon is átesett, modernizálták a technikát, rekonstruálták az épületet. A koronavírus-járvány hosszú ideig, mint oly sok mindent, az uszodát is zárva tartotta. Mostanra viszont eltörölték a korlátozó intézkedéseket, oltottak és oltatlanok egyaránt bemehetnek, így hétfőn (március 14.) megnyitottak a nyilvánosság előtt.

Napközben a diákok használják a medencét, még mindig sok alapiskola veszi bérbe az úszótanfolyamaihoz. Hétköznap délutánonként 16 és 20 óra között pedig a nyilvánosság számára is szabad a pálya.

A felnőttek 5, a diákok és nyugdíjasok 3 euróért válthatnak belépőjegyet. Tízalkalmas bérlet vásárlására is lehetőség van: ez felnőtteknek 40, diákoknak és nyugdíjasoknak 24 euróba kerül.

Nagyszombat megye támogatásával a szaunát újítják fel éppen. A munkálatok jelenleg még folyamatban vannak, előreláthatólag egy hónap múlva lesz ez is látogatható.

(SzC)

Címkék: Dunaszerdahely, uszoda