Ünnepeljen, bulizzon, szervezze csapatépítő programját az ikonikus MOL Arénában!

2019. április 2. - 10:36 | Régió

A MOL Aréna, a DAC csapat otthona szenvedélyt, izgalmat és érzelmeket ébreszt. A csaknem 400 férőhelyes Silver, illetve Gold terem, valamint az elegáns szivarszoba tökéletes helyszín születésnapi, évfordulós rendezvényekhez vagy teambuildinghez.

Ünnepeljen, bulizzon, szervezze csapatépítő programját az ikonikus MOL Arénában!

Létrehoztunk egy többfunkciós, kreatív és elegáns komplexumot, abból a célból, hogy a futball világ mellett az ön által megálmodott rendezvényeket teljes körűen kiszolgálhassuk. Legyen hajnaig tartó bulija a MOL Arénában!

A rendezvény keretén belül lehetőség nyílik betekinteni a játékosok, edzők, játékvezetők öltözőjébe, de akár egy privát stadiontúra keretén a pálya is megtekinthető.

A VIP Silverben a Gold részlegen ínyenc fogások, minőségi italok, remek hangulat és felejthetetlen desszert vár mindenkire: a tortát a DAC egyik futballistája szolgálja majd fel!

Erősségünk a precizitás, rugalmasság. Tágas tereinket egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal tudjuk személyre szabottá tenni, tökéletesen visszaadva az ön által megálmodott rendezvény arculatát és hangulatát.

Legyen az öné Európa egyik legmodernebb arénája! Válassza a MOL Arénát!

Bővebb információ itt: molarena@molarena.com

Tel.: +421 917 611 367

(PR-cikk)