Üzent Végh Attilának a cseh Terminátor, akit két perc alatt elintézett

2019. november 11. - 07:15 | Sport

A szombati prágai Oktagon-gálán a bősi Végh Attilának tulajdonképpen 127 másodperc és egyetlen kemény ütés elég volt, hogy kivégezze cseh ellenfelét, az ott legendának számító, 2015 augusztusa óta veretlen Karlos Vémolát.

Üzent Végh Attilának a cseh Terminátor, akit két perc alatt elintézett
Végh Attila és Karlos Vémola

Végh közvetlenül a mérkőzés után úgy reagált, hogy a csapatán, a családján és a hű szurkolóin kívül senki nem bízott a győzelmében, ám az mégis összejött. "Azt mondták, hogy ha kikapok, akkor is a mi bajnokunk maradsz. Aztán mégis kijött a lépés. Most pihenésre van szükségem, a feleségemmel babát várunk, a karrierem azonban biztosan nem ér véget" - szögezte le.

A kevert harcművészetek (MMA) két ászának csatája ezzel vélhetően nem ért véget. A Csehországban csak Terminátornak becézett Karlos Vémola az Instagramon üzent a Pumukliként elhíresült Véghnek.

Karlos egy hatalmas monoklival a jobb szemén elmondja, hogy nem vált be az, amit Attila üzent neki még korábban, hogy a szurkolók hátat fordítanak majd neki. "Egyáltalán nem ez történt. Ennyi pozitív reakciót még győzelem után se kaptam" - fogalmazott.

"Attilának talán most álmosult a telje (splň sa mi senil - utalt Végh nyelvbotlásra épülő aranyköpésére), de mostantól én leszek a rémálma. Jövök a visszavágóra, mert megérdemlem. Összeomlott az álmom, amit hosszú ideje építgettem. Nem hagyom, hogy egyetlen ütés vessen véget neki" - húzta alá.

Ezután Végh Attilának és családjának kellemes ünnepeket kívánt, 2020-ban viszont szavai szerint visszatér. "A visszavágóval nemcsak nekem, de a szlovák szurkolóknak is tartozik. Úgy gondolom, ők is megérdemlik, hogy ilyen meccset nézhessenek meg Szlovákiában. Köszönöm a támogatást" - hangsúlyozta.

(Cas.sk)