Vad szexcsata hangjai szűrődtek ki a dunaszerdahelyi pap lakásából

2021. november 22. - 12:50 | Régió

Többször is vad szex hangjaira kellett ébredniük éjszakánként egy dunaszerdahelyi társasház lakóinak, a zaj egy katolikus pap lakásából szűrődött ki - derül ki a JOJ televízió szombati riportjából.

Vad szexcsata hangjai szűrődtek ki a dunaszerdahelyi pap lakásából
Fotó: Paraméter-illusztzráció

"A kislányom nem tudott aludni, sírva jött át éjszaka a szobába azzal, hogy még a csillár is mozog. Idővel kiderült, hogy egy római katolikus pap lakik fölöttünk"

- nyilatkozta egy dunaszerdahelyi férfi a TV JOJ stábjának.

Az érintett család albérletben lakott a társasházban, és amikor először hallották a különös éjszakai hangokat, azt hitték, hogy a szomszéd bútorokat szerel össze a késői órákban. Ugyanakkor gyorsan egyértelművé vált számukra, hogy a szomszédban nem szerelés, hanem egy olyan tevékenység folyik, aminek hangjait mással szinte lehetetlen összetéveszteni...

A családfő ezután felkereste a szomszédot, majd állítása szerint bár a pap először tagadta, hogy közösülés hangjai szűrödtek ki lakásából, végül aztán beismerte ezt, és elnézést kért.

A hasonló "zajongások" azonban később is megismétlődtek, így az egyébként hívő szomszéd a nagyszombati Érseki Hivatalban tett panaszt. Az egyház illetékesei nemcsak őt, hanem családtagjait, sőt, a szomszédokat is kihallgatták az üggyel kapcsolatban, ám semmilyen tájékoztatást nem kaptak arról, hogy az egyház miként zárta le az ügyet.

"Többször is voltam kihallgatáson, és arra számítottam, hogy lesz valamilyen következménye is ennek az egésznek. De csak húzzák az időt, 2021 februárjától a mai napig semmilyen választ nem kaptam"

- nyilatkozta az interjúalany.

A TV JOJ megkeresésére az érsekség elismerte, hogy foglalkoznak az üggyel, azonban hivatalos tájékoztatásuk szerint az esetet még vizsgálják, így semmilyen információt nem tudnak nyújtani a dologgal kapcsolatban.

A szóban forgó dunaszerdahelyi papot, aki egyetemi tanárként is dolgozik, ám plébániával nem rendelkezik, a tévés stábnak nem sikerült elérnie, telefonja huzamosabb ideig ki volt kapcsolva.

A panaszos család azóta már elköltözött az albérletből, de az ügy - főleg a gyerekekben - mély nyomot hagyott.

"Katolikus szellemben neveltük a gyerekeket, de megmondom őszintén, a történtek miatt sem mi a feleségemmel, de főleg a fiam már nem akar bérmálást, nem akar templomi esküvőt"

- vonta le a tanúlságot az esetből az érintett szomszéd.

(JOJ)