Vádalkut köthet a két fiatal, aki brutálisan megvert egy rájuk szóló házaspárt a pozsonyi buszon!

2019. október 7. - 10:45 | Régió

A rendőrség átadta vádemelési javaslatá az ügyésznek, most jöhet egy kör a vádalkura. Ehhez azonban be kell ismerniük a fiataloknak a bűnösségüket.

Vádalkut köthet a két fiatal, aki brutálisan megvert egy rájuk szóló házaspárt a pozsonyi buszon!
Illusztráció

A rendőrség a Facebookon tájékoztatott arról, hogy Ondrej Á. és Stanislav G. - mindketten 18 évesek - május 22-én este rátámadott egy középkorú házaspárra a pozsonyi tömegközlekedés 83-as buszjáratán a Szlovák Tudományos Akadémia és a Damborského megálló között.

Az 52 éves férfi és 50 éves felesége azért szólt rá a fiatalokra, mert hangoskodtak és szerintük helytelenül viselkedtek. A rendőrség közlése szerint a fiatalok egyike zárt ököllel verte meg a házaspár mindkét tagját, egyiküknek súlyos fejsérülést okozva, addig a másik felemelt kezekkel fenyegette meg őket, hogy megöli őket. Ezt mindketten megismételték, miután leszálltak a buszról.

A középkorú pár különböző sérülésekkel, többek között arccsonttöréssel kerültek kórházba. A nyomozás során több tanú is jelentkezett, akik hozzájárultak az ügy felderítéséhez. A fiatalokat testi sértéssel, garázdasággal, zsarolással és veszélyes fenyegetéssel gyanúsítják.

(TASR)