Valakit lekapcsolt a NAKA Dunaszerdahely kellős közepén - Egy férfit bilincsbe verve vittek el a rendőrök

2020. november 11. - 17:58 | Régió

A nyílt utcán rohant le és vett őrizetbe a rendőrség egy férfit Dunaszerdahely központjában szerdán késő délután.

Valakit lekapcsolt a NAKA Dunaszerdahely kellős közepén - Egy férfit bilincsbe verve vittek el a rendőrök
A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik! (Fotók: Paraméter)

A Nagyszombat Megyei Rendőrkapitányság szóvivője a Paraméter kérdésére megerősítette, hogy a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) akciójáról van szó, és hogy a NAKA a szerda esti órákban a Dunaszerdahelyi járás több pontján is bevetést hajt végre.

A dunaszerdahelyi NAKA-akcióra a Komenský utca és a Vajanský utca kereszteződésében, a Kodály Zoltán Alapiskola tövében.

Olvasónk, aki szemtanúja volt a történéseknek, arról számolt be, hogy a rendőrség jelöletlen gépkocsikkal állított meg egy sofőrt, akit aztán kiszedtek autójából, és a földre tepertek.

Az említett férfi aztán megbilincselve, civil ruhás nyomozókkal körülvéve nézte végig, ahogy autóját átkutatják, és belterét alaposan lefényképezik a helyszíni szemlét végző rendőrök. A helyszínen közben kisebb, kíváncsiskodó tömeg gyűlt össze.

Az akció idejére forgalomkorlátozás lépett életbe, a Komenský utcába nem lehetett lekanyarodni, és a közlekedésrendészet munkatársai elterelték azokat a járműveket, amelyek ebből az utcából a főút felé vették volna az irányt.

A bevetés este fél hat körül ért véget, a bilincsbe vert férfit elszállították a rendőrök.

(db)