Vallomást tett a rendőrségen az SaS Csehországban felbukkanó járási vezetője

2019. április 21. - 10:41 | Belföld

Szombaton vallomást tett a rendőrségen Miriam Martišková, az SaS poltári járási szervezetének vezetője, akinek az autóját kedden találták meg Garamszentkeresztnél a folyóban.

Vallomást tett a rendőrségen az SaS Csehországban felbukkanó járási vezetője
Fotó: TASR

Miriam Martišková szombaton a besztercebányai rendőrkapitányságon jelentkezett és tett vallomást arról, hogyan került autója a folyóba, mitől volt benne vér, illetve hol tartózkodott az elmúlt napokban. A rendőrség az elkövetkező napokban ad tájékoztatást az ügyről.

A 41 éves nő összetört autóját Garamszentkeresztnél találták meg kedden. A jármű félig a folyóban volt, be volt törve a szélvédője, a beltér csupa vér volt. A tűzoltók és kutyás rendőrök átkutatták a környéket, de sehol sem találták a nőt. A keresőakció csütörtökig tartott, akkor ugyanis bejelentés érkezet a rendőrségre, miszerint Miriamot Csehországban látták.

A TV JOJ információi szerint egy kórházi munka miatt utazott a szomszédos országba, a nő kérte a hatóságoktól, hogy ne hozzák nyilvánosságra, hol tartózkodott.

Pénteken a rendőrség Miriam poltári házánál járt, de nem találta otthon 23 éves lányát és annak élettársát. A rendőrség a nap folyamán többször is Poltáron járt, igyekeztek kideríteni, hogy látta-e valaki távozni a párost. A helyiek azonban nem tudják, mikor és hová mentek, illetve azt sem, hogy mikor jönnek vissza.


aktuality.sk/para

Címkék: eltűnt, SaS, rendőrség