Változást szeretne? Adja le szavazatát a megfelelő képviselőre: szavazólapján karikázza be a 38-as jelöltet!

Kezünkben a döntés, változtassunk! A 2017. november 4-én tartandó megyei választásokon válasszunk megfelelő megyeelnököt és megyei képviselőket annak érdekében, hogy régiónk erősebb és sikeresebb legyen. Ehhez rátermett képviselőkre van szükség, olyanokra, akik nemcsak ígérgetnek, de cselekednek is. A Híd ilyen képviselőket kínál. Ismerjük meg közelebbről a Híd egyik megyei képviselőjelöltjét, Varga Albint.

Miért érzem úgy, hogy nagyon jó választás lennék? Ehhez egy kicsit többet is el kell mondanom magamról, hogy megismerjenek.

A munkámból adódóan tudom, hogy felelősséggel tartozom, azért amit teszek. Abból élek, amit a két kezemmel hozok létre. Mesteremberként nem engedhetem meg magamnak azt, hogy félkész munkát végezzek. Azért dolgozom évek óta keményen, hogy a nevem egyet jelentsen a jó, minőségi munkával. A nevem legyen garancia. Úgy érzem, hogy ezt már sikerült elérnem.

Egyetemistaként át kellett vennem édesapám helyét a vállalkozásában. Fiatalként bedobtak a mélyvízbe. Tanulmányaimat megszakítva annak szenteltem az időmet, hogy felnőjek a rám bízott feladatokhoz. Az lett az eredménye, hogy ehhez egyre többet kellett tanulnom. Mestervizsgát tettem, hogy jobb szakember lehessek. Menet közben rájöttem, hogy ez kevés a sikeres munkához. Beiratkoztam a Selye János Egyetemre és a munkám mellett kiválóan elvégeztem a vállalati igazgatási szakot. Az egyetemnek és a tapasztalataimnak köszönhetően úgy érzem, hogy sikerült rengeteg összefüggést felismernem és felhasználnom, amelyekről addig csak elméletben vagy részletekben találkoztam.

Munkám során sok emberrel találkozom, rengeteget utazok az ügyfelekhez, így keresztül-kasul bejártam nemcsak a dunaszerdahelyi járást, hanem egész Csallóközt és környékét. Látom, hallom, tudom, hogy mi az, amiben erősek vagyunk, és mi az ahol van lehetőség fejlődni, illetve hogy hol vannak hiányosságok.

Sofőrként és kerékpáros sportemberként nemcsak az utak állapota zavar, hanem sokszor a kerékpárosok lehetetlen helyzete, hogy sokszor az amúgy is túlzsúfolt, szűk utakon kell haladniuk – akaratlanul is akadályozva a forgalmat – és veszélyeztetniük saját és mások egészségét. Szeretném elérni, hogy ne csak a választások évében végezzünk el néhány kozmetikai útjavítást, hanem egy hosszútávú stratégia részeként értelmesen fektessünk be az úthálózat fejlesztésébe.

Kerületi képviselőként szeretnék sok, elégedett „ügyféllel” találkozni. Örömmel töltene el, ha mondhatnám, hogy tettem valami jót a dunaszerdahelyi járás lakosaiért, ha büszkén elmondhatnák az emberek, hogy Varga Albin értük cselekedett.

Ahol és amikor csak tudok: segítek, szervezek, intézkedek.

Jövőnk és régiónk fejlődésének formálása lényeges.

(PR-cikk)