Van egy jó tippünk: Kiváló klímaberendezés japán gyártótól kedvezményes energiaszolgáltatással

A szélsőséges időjárási viszonyok okozta rekkenő nyári hőség következtében hazánkban is egyre nő a kereslet a megfizethető árkategóriájú klímaberendezések iránt, melyek nélkül az élet szinte már elképzelhetetlen. Tippünk:

Van egy jó tippünk: Kiváló klímaberendezés japán gyártótól kedvezményes energiaszolgáltatással

Egy klímaberendezés, amellyel spórolhat is

Ha energiatakarékos A+ vagy A++ energiaosztályú légkondicionálót választ, energiát takaríthat meg anélkül, hogy kényelmében korlátozva lenne. „Kedvezményes ajánlatunk keretében egyes klímaberendezéseink igénylése esetén ügyfeleinknek a júliusi és augusztusi hónapokban, amikor feltételezhetően nő a villamosenergia-fogyasztás, 20%-os kedvezménnyel szolgáltatjuk az áramot. A 20%-kal kedvezőbb árat 3 évig biztosítjuk a légkondicionáláshoz” – mondja Miroslav Beleš, a ZSE ZEON Klima szolgáltatás szakértője.  

Pontosan mit is tartalmaz az ár?

A klímaberendezés kiválasztásánál legyünk körültekintőek, s ne csupán az ár alapján döntsünk! Az olcsó vagy akciós klíma árát gyakran jelentősen megemelhetik a tartozékok, és főleg a beszerelés költségei. Ezzel szemben a ZSE ZEON Klima szolgáltatás többet nyújt, ugyanis az ár tartalmazza a szerelő kiszállási díját és a szállítást, a helyszíni felmérést, a szerelést és az anyagot, magát a kiváló minőségű klímaberendezést a japán Daikin gyártótól, az ingyenes szervizelést szűrőcserével az első évben, valamint a meghosszabbított, 4 éves garanciát.

Beüzemelése legfeljebb 4 órát vesz igénybe

Készüljön fel időben a rekkenő nyári hőségre, s ne hagyja az utolsó pillanatra a klímaberendezés kiválasztását! „Érdemes már az előszezonban megrendelni áhított légkondicionálóját (a meleg nyári hónapokat megelőzően), melynek beszerelését szakembereink általában az előleg megfizetését követő 7 napon belül elvégzik. A klímaberendezés beüzemelése nagyjából 4 órát vesz igénybe. Viszont ha a nyári idényben dönt a légkondicionáló megvásárlása mellett, előfordulhat, hogy több hetet kell várnia a készülékre, ugyanis ilyenkor a kereslet óriási, a szerelők száma viszont korlátozott. Ezért azon ügyfeleink számára, akik légkondicionáló vásárlását fontolgatják azt ajánljuk, hogy ne halogassák és időben rendeljék meg az áhított berendezést” – teszi hozzá Miroslav Beleš, a ZSE-től.

Halk klímaberendezés, mely annyira csendes, hogy szinte észre sem veszi

modern klímaberendezések nagyon csendesek, alacsony zajszint jellemzi őket (akárcsak a hulló falevelek zaja) és éjszaka halk üzemmódban működnek, így biztosítják a nyugodt és zavartalan alvást az egész családnak. „Légkondicionálóink könnyen és egyszerűen távirányíthatók, okostelefonnal távolról is vezérelhetőek. Egy applikáció segítségével bármilyen távolságból irányíthatja otthona légkondicionálását, kiválaszthatja és beállíthatja a kívánt fűtési, hűtési vagy ventilátor üzemmódot, vagy akár a párátlanítást az adott helyiségben” – egészíti ki a ZSE ZEON Klima szolgáltatás szakértője. 

További információkat a  www.zse.sk weboldalon talál.

 

(PR-cikk)