Van merszed merésznek lenni?

2022. január 26. - 11:35

Nyugalom, nem bátorságpróbára invitálunk, vagyis de, csak kicsit másabb formában.

Mindenkinek megvannak a kedvenc ékszerei, amelyeket könnyedén és komfortosan tud viselni, nem okoz semmi problémát, hogy egész nap viselje.

Aztán meg vannak azok a darabok, amelyek színük, fazonjuk, formájuk miatt elég merésznek számítanak, és sokan meghátrálnak, amikor arra kerülne a sor, hogy magukra öltsék, és kilépjenek a külvilágba!

Az ékszereket igenis tudni kell viselni, épp ezért valóban nem mindegy, hogy ki, mikor, melyik ékszert választja magának. Mindenkinek megvan az az ékszer, amit szívesen visel, és az is, amitől kicsit idegenkedik, azonban időnként érdemes újragondolni az ékszerviselési szokásainkat is.

Ha te a visszafogottabb típusú emberek közé tartozol, akkor is olvass bátran tovább, és az Ékszerkirály szakértői megmutatják neked, hogy igenis érdemes néha merészebb darabokat választani az aktuális szettedhez!

Lépj ki a komfortzónádból!

Nagyon sok ember nem mer szakítani a megszokott rutinokkal, és ez nincs másképp az ékszerekkel sem.

Rengeteg nő éli le úgy az életét, hogy szinte mindig ugyanazt a nyakláncot, karkötőt, gyűrűt vagy fülbevalót viseli, így annyira összeforr a megjelenésével, hogy már szinte fel sem tűnik, hogy ékszert visel.

Pedig az ékszer viselésének épp ez a lényege: hogy tovább emelje a megjelenésed fényét, hogy ragyogást kölcsönözzön neked akár a hétköznapokban, akár az ünnepi alkalmakkor.

Mi most arra biztatunk mindenkit, hogy bátran kísérletezzen, hagyja el a megszokottat, lépjen ki a komfortzónából, mert ahogy a szólás is tartja, a csoda éppen ott történik.

Ha mersz változtatni akárcsak egy icipicit is a megjelenéseden, rengeteg pozitív visszajelzést fogsz kapni, és jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Egyszerre csak egy merész ékszert!

Jogosan merül fel a kérdés, hogy hétköznapokon mennyire állja meg a helyét egy-egy merészebb ékszer, mert valóban inkább az ünnepi alkalmakkor szokás extravagánsan “kirittyenteni” magunkat.

Az Ékszerkirály merészebb ékszerei között viszont jócskán találsz olyat, amit ha egyedüli ékszerként viselsz, a legszürkébb hétköznapokon is komfortosan viselhető. Fontos, hogy ne vidd túlzásba, egyszerre csak egy feltűnőbb ékszert viselj, hogy ne legyen diszharmonikus a megjelenésed!

Irányítsd magadra a tekinteteket!

Elég furcsa kérés ez, ugye, főleg, ha visszahúzódóbb, zárkózottabb típus vagy? Pedig van ám benne ráció!

Egy hangsúlyos, extravagánsabb ékszerrel a megfelelő helyre tudod irányítani a tekinteteket, így ha a kezedet szeretnéd hangsúlyozni, egy merészebb gyűrű kapásból oda vezeti azoknak a pillantását, aki szembetalálkozik veled!

Az pedig, hogy az előnyös részeidet emeled ki, jelentősen megnövelheti az önbizalmad, és máris bátrabban nézhetsz szembe a külvilággal!

Merj változtatni, merj ragyogni, és a világ visszaragyog rád!

(PR-cikk)