Varázsolja otthonát meghitté a Cobbler s.r.o. kandallóival és kályháival!

2021. március 26. - 10:01 | Régió

Az őszi és a téli időszakban egyre inkább hosszabbodó estéken az ember alig várja, hogy egy húzós munkanap után hazaérkezzen és elnyúljon a kanapén. A Cobbler s.r.o. kandallói és kályhái által még meghittebbé teheti a hideg estéket: teljes biztonságban élvezheti a kellemes meleget és hallgathatja a tűz ropogását.

Varázsolja otthonát meghitté a Cobbler s.r.o. kandallóival és kályháival!

Egy megfelelően kiválasztott kandalló vagy kályha amellett, hogy házunk pompás dísze, megteremti az otthon melegét – szó szerinti jelentésben és átvitt értelemben is.

A meghitt hangulat mellett a fűtésszámlán is jelentős mértékben spórolhatunk általa, hiszen egy kandalló manapság már nemcsak egyetlen helyiség fűtését képes biztosítani.

Az elsősorban a Csallóközben és annak szélesebb vonzáskörzetében tevékenykedő Cobbler s.r.o. vállalatnál ízlése és otthona stílusa alapján választhatja ki az önnek leginkább megfelelő kandallót vagy kályhát, a cég hozzáértő és számos tapasztalattal rendelkező csapata pedig biztosít minden műszaki, biztonsági és esztétikai követelményt. Így önnek nem marad más dolga, mint hátradőlni a kedvenc fotelében, és élvezni a lágy meleget és a megnyugtató fényeket.

A vállalatnál a legfőbb szempont a biztonság, ezért nagy hangsúlyt fektetnek a tüzelő-fűtő berendezések, és főként a kémények átvizsgálására. A kémények nem megfelelő karbantartása miatt egyre több baleset történik: nem csupán a szén-monoxid mérgezések kockázata növekszik, hanem a tűzesetek száma is.

Ha Ön is szakszerű megoldást keres a kémény karbantartásával kapcsolatos problémáira, forduljon bizalommal a Cobbler céghez, amelynek csapata előírásszerűen elvégzi a kéményseprői ellenőrzést és felülvizsgálatot, akárcsak a kémény tisztítását, valamint az elhasználódott vagy szerkezeti hibás kémények bélelését is vállalja.

A Cobbler s.r.o. tulajdonosa, Varga Albin kitanult kéményseprő, kályhaépítői szakképesítéssel rendelkezik, két éve pedig igyekszik tudását átadni a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola diákjainak is, hiszen fontosnak tartja, hogy a fiatalok is megismerkedjenek ezzel a szakmával.

Forduljon bátran a Cobbler s.r.o. csapatához, kérje tanácsukat, és bízza rájuk az otthona meghitté varázsolását!

Elérhetőségek:

(PR-cikk)