Vásárojon kényelmesen a Diderot könyvesbolt honlapjáról

2022. december 6. - 09:48 | Régió

Ajándékot választani nem könnyű. Rengeteg időt és energiát emészt fel a nézelődés a nagyáruházakban, a járkálás boltról-boltra, hogy vegyünk „valamit”, mert a tömegben nagykabátban nyomorogva hamar letesz az ember arról a vágyáról, hogy igazán személyre szóló, maradandó meglepetés után kajtasson. Jó lesz ez sóhajt, és nehéz szívvel fizet. Mindezt elkerülheti és otthon, kényelmesen, két meccs között este, vagy míg megsülnek az első karácsonyi sütemények megtalálhatja a tökéletes ajándékot, elég hozzá csak egy kattintás a www.diderot.sk könyváruház oldalára, ahol 28 ezer könyv közül lehet válogatni.

Vásárojon kényelmesen a Diderot könyvesbolt honlapjáról

Mi történik akkor, ha mi a legújabb vagy éppen egy régebben megjelent kötetre pályázunk?

A www.diderot.sk oldalán nagy valószínűséggel megtaláljuk, ha mégsem, akkor munkanapokon 9-től 17- óráig, hétvégén pedig 9-től – 12 óráig a 0908 165 852 vagy a (035) 7701 152 telefonszámon tudják leadni a rendelést. És pár napon belül már várhatják is a GLS futárt.

Mindenhová, az ország legtávolabbi szegletébe is, sőt 49 eurós vásárlás felett ingyenesen szállítják a megrendeléseket.

Érdemes figyelni, mert hetente megújul az árukészletük

A Diderot könyvesbolt kis családi vállalkozásként indult. Az elmúlt közel húsz évben, amióta a vevők szolgálatában állnak, azonban az ország egyik legdinamikusabban fejlődő könyvesboltjává nőte ki magát. Hogy mi a titkuk? A készségesség, a rugalmasság és a naprakészség.

Magyarország összes olyan könyvkiadójának a kiadványai megtalálhatóak náluk, amelyek színvonalas, minőségi könyveket adnak ki, mint a például a Park kiadó, Magvető, Jelenkor, Libri vagy éppen az Európa Könyvkiadó, akik a napokban jelentették meg Joyce Carol Oates Szöszi c. regényét, ami Marilyn Monroe életét bemutató nagysikerű Netflix sorozat forgatókönyvének alapjául szolgált.

A számos nemzetközi irodalmi díjjal rendelkező Joyce Carol Oates azonban nem tipikus életrajzi könyvet írt az eredeti nevén Norma Jeane Bakerről, hanem egy hétszáz oldalas izgalmas, fordulatos és lebilincselő regényt, melyből sok olyan dolgot tudhatunk meg az amerikai kinematográfia tragikus sorsú csillagáról, amit mindeddig homály fedett. Az író a könyvben kíméletlenül bemutatja, hogy az amerikai álom, ami lehetővé tette az egyszerű, szegény családból származó lány felemelkedését és tündöklését, valójában, a háttérben, a színfalak mögött mennyire kegyetlen. Voltaképpen Marilyn Monroe haláláig az emberekben nem tudatosult, hogy ennek a gyönyörű, tehetséges, irigylésre és csodálatra méltó nőnek mennyi nehézséget, szenvedést, kiszolgáltatottságot és megaláztatást kellett elviselnie, miközben ő nem vágyott másra, mint szeretetre, ugyanúgy, mint minden ember.

Ha már az újdonságokat emlegetjük, szintén nemrég jelent meg Tom Clancy Küldetés újratöltve c. regénye. A politikai thriller atyjaként számontartott szerző sok szálon futó, Közel-Keleten játszódó regénye ezúttal sem fog csalódást okozni rajongóinak az már biztos. A bestseller szerző, akinek könyveiből több nagysikerű hollywoodi film és videó játék is készült, ezúttal is remekül adagolja a feszültséget, az akciójeleneteket, a cselszövéseket és mindazt a tudást, ami Tom Clancy nevét márkanévvé tette, könyveit pedig a világ legtöbb példányszámban eladottak közé sorolta.

Borsa Brown, akit Arab-regényei Magyarország legolvasottabb szerzői közé juttattak, idén karácsonyra a gyönyörű, Célzott gondolatok – válogatott idézetek családról, szeretetről, kitartásról és hitről c. kiadvánnyal lepte meg olvasóit. A lenyűgöző kötet Anyám szavai c. egy szívhez szóló novellát is tartalmaz. A romantikus regényeiről ismert írónő ünnepi kiadványa nagyszerű ajándék lehet minden szívünkhöz közel álló ismerősünknek, barátunknak.

Francesco Lotoro olasz zongoraművész, zeneszerző és karmester Egy dal fogja megmenteni a világot 1933-1953 A zene, amely túlélte a deportálásokat c. dokumentumregénye pedig egy igazi könyvritkaság. A holokauszt és a deportálások témájában már rengeteg könyv jelent meg, de ő az első, aki harmincéven át, fáradhatatlanul kutatta az elhurcolt és a koncentrációs táborok embertelen körülményei közt a halállal szembenéző zenészek, zeneszerzők életének utolsó időszakát. Azt az időszakot, amikor a halál árnyékában a művészet erejébe kapaszkodva alkottak, – a papírfecniktől a csajkájukon át mindenen megörökítve zenéjüket, – és reménykedtek. Lotoro könyvében emléket állít mindazoknak, akik a náci brutalitása miatt idejekorán magukkal vitték reményüket és zenéjüket az örök csöndbe, és mindazoknak, akik a fennmaradó kottákat és partitúrákat megmentették, hogy figyelmeztessék az utókort arra, hogy a történelem legsötétebb és semmihez sem hasonlítható időszakának nem szabad még egyszer megismétlődnie.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen szépirodalmi, bestseller, romantikus, gasztronómiai és egyéb zsánerű könyvek lapulnak a Diderot könyvesbolt polcain vagy a www.diderot.sk webáruház oldalán, akkor látogasson el hozzájuk, hiszen „nincs olyan hű barát, mint egy könyv.”


www.diderot.sk
www.facebook.com/diderot.sk

(PR-cikk)