Vb-selejtező: Szlovákiának kis híján sikerült kikapnia hazai pályán Máltától (Videó)

2021. március 28. - 07:02 | Sport

Egy félidőn keresztül mindenesetre úgy nézett ki, hatalmas blamázs lehet ebből. Végül csak kisebb lett, Málta ellen ugyanis egy pontot szerzett Szlovákia, hanem kettőt vesztett.

Vb-selejtező: Szlovákiának kis híján sikerült kikapnia hazai pályán Máltától (Videó)
Fotó: TASR

Az elő félidőben három perc alatt két gólt is szereztek a FIFA-világranglista 176. helyén tanyázó máltaiak, és a félidő végéig a hazai pályán játszó szlovákoknak nem sikerült semmit kezdeni ezzel az állással.

A második félidő elején aztán sikerült összekapniuk magukat, Strelec és Škriniar révén négy perc alatt egyenlítettek, ám ez a lendület további találatokra már nem volt elég. Szlovákia végül az elmúlt évek egyik leggyengébb teljesítményét nyújtva csupán egy döntetlent tudott elérni a szigetállam csapata ellen.

Eredmény - H csoport:

Szlovákia - Málta 2:2 (0:2)

Gólszerzők: 49. Strelec, 53. Škriniar - 16. Gambin, 19. Satariano.

Játékvezetők: Lechner - Heidenreich, Gutschi (osztrákok).

Sárga lapok: Ďuriš, Koscelník - Camenzuli, Bonello

A mérkőzés nézők nélkül zajlott.

Szlovákia: Kuciak - Koscelník, Valjent, Škriniar, Hancko (38. Holúbek) - Hrošovský (81. Schranz) - Suslov (72. Rusnák), Kucka (46. Strelec), Greguš, Mak - Ďuriš (46. Boženík)

Málta: Bonello - Shaw, Pepe, Borg - J. Mbong, Guillaumier, Teuma (90.+1 Kristensen), Camenzuli - Gambin (68. Grech), P. Mbong (68. Mwoko) - Satariano (79. Pisani)

(parameter)