Végigturnézta a drogériákat a tolvaj, a rendőrség keresi

2019. március 12. - 09:40 | Régió

Körözi a rendőrség azt a férfit, aki február végén és március legelején több szlovákiai drogériában is nagy értékű lopást követett el.

Végigturnézta a drogériákat a tolvaj, a rendőrség keresi
A rendőrség közzétette a tolvajról készült felvételeket - A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik!

A hatóság először Galgócon regisztrált feljelenetést az egyelőre ismeretlen elkövető ellen, aki a városban két DM drogériát is „meglátogatott“ február végén és március legelején. Az egyik helyen 366, a másik boltban pedig 430 euró értékben tulajdonított el márkás bőrápolókat és parfümöket, de más kozmetikumokat is.

Amint a zsaruk elkezdtek dolgozni az ügyön, kiderült, hogy a tolvaj nem csak Galgócon csapott le, a drogérialánc komáromi és myjavai üzkleteiben is lopott. Tevékenységével összsen 1745 eurós kárt okozott.

A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeit közzétéve a lakosság segítségét kéri a tolvaj személyazonosságának megállapításához.

Az elkövető kb. 35-40 éves, vékony testalkatú, és a lopások alkalmával fekete sapkát, sötét kabátot és farmernadrágot viselt. Egy német rendszámmal rendelkező, Renault Scenic típusú gépkocsival közlekedik Szlovákia-szerte, így nincs kizárva, hogy további bűnesetek lehetnek rovásán.

Aki felismeri a fotókon látható férfit, értesítse a rendőrséget a 158-as segélyhívószámon!

(parameter)