Vereséggel kezdték az évet a komáromiak és a somorjaiak

2021. január 16. - 18:57 | Sport

Az első idei tréningeket követően szombaton már a II. labdarúgóliga dél-szlovákiai résztvevői is csatasorba álltak, felkészülési mérkőzést játszottak.

Vereséggel kezdték az évet a komáromiak és a somorjaiak
Fotó: Facebook

A komáromiak és a somorjaiak a honi második vonalban futballozó csapattal mérték össze tudásukat. A komáromiak az FC Petržalka vendégeként szenvedtek 1:2-es vereséget (felvételünk a helyszínen készült), a somorjaiakat pedig Dunaszerdahelyen, a MOL Akadémia műfüves pályáján a Skalica alakulata győzte le 2:0 arányban. A komáromiak szépítő találatát Szőcs László szerezte.

A somorjaiak ideiglenes vezetőedzője, Michal Kuruc pályára küldte a csallóközi kék-fehéreknél próbajátékon tartózkodó játékosokat, nevezetesen Jaromír Tkáčt (ViOn Zl. Moravce), Böndi Ádámot (Újpest) és Nagy Zoárdot (Vasas).

A komáromiak mezében tavasszal már nem láthatjuk akcióban a négy távozót, Roman Zemkót, Oliver Jansót, Jozef Vajst és Lucián Meňušt. Ugyancsak elköszönt a violáktól az asszisztensi szerepkörben ténykedő Kantár Szilárd, akit a kapusedzői poszton a marcelházai Hallman László váltott fel.

A folytatásban az STK az FC Nitra csapata ellen lép pályára január 20-án, a KFC pedig január 24-én a Dorog együttesének edzőpartnere lesz.

(ái)