VIDEÓ: Férfiakat pécézett ki magának a nő, ütötte és rúgta őket, ahol csak érte – az utolsó pofont egy rendőrnek keverte le

2023. október 26. - 11:19 | Régió

A rendőrség agresszív viselkedése miatt eljárást indított egy 35 éves nő ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy több erőszakos támadást követett el férfiakkal szemben.

Október elején egy pozsonyi benzinkúthoz riasztották az állami rendőröket, ahol a bejelentés szerint támadás ért egy városi rendőrt. A hatóság információi szerint a fiatal nő előbb elkezdte halálosan fenyegetni a rendőrt, majd ököllel megütötte az arcán. A támadást követően a nő ellen kényszerítő eszközt alkalmaztak, majd átadták az állami rendőröknek.

A rendőrségen kiderült, hogy a nő korábban több hasonló támadást is elkövetett, az áldozatok pedig rendre férfiak voltak. Az esetek többnyire buszmegállókban vagy buszokon történtek – egy ilyenről videofelvétel is készült. A nő állítása szerint további támadásokat tervezett.

A rendőrség ugyancsak megállapította, hogy a nő ellen elfogatóparancsot adtak ki, mivel nem kezdte meg börtönbüntetésének letöltését. Az ügy dokumentálását követően így egyből a börtönbe szállították.


-para-