VIDEÓ: Verést kapott egy külföldi férfi Pozsonyban, a támadó az eset után náci karlendítést tett

2023. március 27. - 10:43 | Régió

A közösségi hálón számolt be kellemetlen tapasztalatairól egy új-zélandi férfi, amiket Pozsonyban élt át.

A TV Noviny szerint az elmúlt hétvége során este 10 óra körül a külföldi férfi barátnőjével sétált a városközpontban. A villamosra siettek, amikor elkezdte őket zaklatni egy szlovákul beszélő férfi. Az új-zélandi fiatal férfinek fogalma sincs róla, hogy mi okból kezdett ki velük, csak feltételezni tudja, hogy azért, mert angolul beszéltek egymás között.

Az ismeretlen férfi közel hozzájuk lépkedett, egyszercsak hátulról megütötte a fején a külföldi férfit. „Egy gyengébb ütés volt ököllel, vagy egy erősebb pofon valamivel, például gyűrűvel. Nem vagyok benne biztos” – írta közösségi oldalán az áldozat.

Folytatták útjukat, barátnője pedig időközben értesítette a rendőrséget. Az új-zélandi férfinek eszébe jutott, hogy telefonnal levideózza a zaklatót, ha a rendőrségnek szüksége lenne rá az azonosításhoz. Ekkor készült a felvétel, amelyen látható, ahogy a támadó náci karlendítést tesz. Amikor észrevette, hogy az áldozat videózza őt, ismét rátámadt.

A TV Noviny szerint az ügy eljutott a pozsonyi rendőrséghez is, amely egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban.


(tvnoviny.sk)